Cum activam licenta Microsoft Office 2021, retail electronica – Metoda prin telefon

Dupa ce cumparam o licenta Microsoft Office 2021, urmatorul pas este sa instalam Office, iar la final sa facem activarea produsului folosind serialul / codul de licenta. Sa activam licenta Microsoft Office.

Microsoft Office 2021 ne ofera doua metode de activare a licentei:

  • I want to activate the software over the Internet. (recommended)
  • I want to activate the software by telephone.

In cazul in care aveti cumparata o licenta digitala retail, este foarte posibil ca la prima metoda, cea de activare a licentei software prin internet, sa apara o eroare. De ce cele mai multe ori din cauza ca licenta Microsoft Office 2021 a fost deja utilizata pe un numar mare de calculatoare.
In acest scenariu ne ramane la indemana activarea licentei software prin telefon. Asta nu inseamna ca o sa fim apelati telefonic de cineva de la Microsoft ca sa confirmam licenta Office. Este o metoda alternativa daca nu avem posibilitatea sa activam licenta Microsoft Office 2021 prin internet.

Cum activam licenta Microsoft Office 2021 prin telefon

In scenariul nostru avem cumparata o licenta retail electronica pentru Microsoft Office Professional Plus 2021 pe care dorim sa o activam dupa instalarea suitei Office pe Windows 11.

1. Deschidem Word, Excel, Outlook sau oricare program din suita Microsoft Office, iar in caseta de activare licenta introducem numarul de serial / de activare licenta.

2. In urmatorul pas alegem “I want to activate the software by telephone.” si click “Next”.

I want to activate the software by telephone
I want to activate the software by telephone

3. In urmatorul screen avem 3. La pasul 1 nu selectam nicio tara. Lasam pe “select a country/region”.
La pasul 2 avem 9 grupe de numere cu cate 7 cifre. Copiem aceste numere sau le facem o poza. O sa avem nevoie de ele mai tarziu.

Confirmation ID
Confirmation ID

4. Lasam deschisa caseta de mai sus si accesam pagina Microsoft Self Service Page for Phone.

5. In pagina de pe link-ul de mai sus (Product Activation) alegem metoda cu 7 cifre. (7 Digits)

Cum sa activam licenta Microsoft Office
Product Activation

6. La urmatorul pas, dupa ce facem click pe “7 Digits” o sa ne apara o pagina cu 9 campuri, in care trebuie sa introducem cu atentie, in ordine, toate grupele de numere obtinute la pasul 3 din tutorialul nostru. Installation ID.

Installation ID
Installation ID

Click “Submit”.

7. La intrebare: “How many computers have you installed, with this copy of the software?“, raspundem cu “0”, apoi click pe “Submit”.

How many computers have you installed, with this copy of the software?
How many computers have you installed, with this copy of the software?

8. In urmatorul pas o sa primim opt grupe de numere, de la A la H, pe care trebuie sa le introducem in caseta lasata deschisa la punctul 3 din tutorialul nostru.

Enter Confirmation ID Number
Enter Confirmation ID Number

Click “Next” in Microsoft Office Activation Wizard.

9. La final o sa primiti mesajul care va informeaza ca licenta Microsot Office 2021 a fost activata cu succes. “Thank you. Your copy of Microsoft Office Professional Plus 2021 is activated.”

Your copy of Microsoft Office Professional Plus 2021 is activated
Your copy of Microsoft Office Professional Plus 2021 is activated

Inchideti toate programele Office deschise pentru ca licenta sa devina activa.

Aceasta este cea mai simpla metoda prin care putem sa activam licenta Microsot Office 2021, atunci cand ne apare eroare la activarea serial number prin conexiune la internet.

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment