Download Microsoft Office pentru iPad

Microsoft a lansat in sfarsit suita Office pentru iPad, dupa anii de zile de asteptare pentru utilizatorii de tablete iOS. Suita contine aplicatiile Word, Excel si PowePoint, acestea fiind disponibile atat pentru citit cat si pentru editat.

office-for-ipad

Aplicatiile office pentru iPad sunt optimizate pentru touch si dispun de o interfata cu ribbon similara cu cea ale versiunilor pentru Windows si Mac. De asemenea, acestea au incluse mai multe feature-uri decat versiunea pentru iPhone, si functioneaza in baza sistemului Microsoft OneDrive pentru a permite crearea si editarea de fisiere, modificarile fiind salvate automat in cloud.

Suita Office pentru iPad este disponibila in regim freemium, adica aplicatiile permit vizualizarea de documente in mod gratuit, insa editarea acestora este posibila doar prin intermediul abonarii la Office 365 (pentru functionalitatea completa a suitei, utilizatorii trebuie sa plateasca 99.99$/an, abonamentul incluzand si licente Office pentru 5 PC-uri si 20 GB spatiu de stocare pe OneDrive).

Pentru cei interesati sa descarce aplicatiile Office pentru iPad, aveti mai jos link-urile de download:

Microsoft Word pentru iPad.

Microsoft Excel pentru iPad.

Microsoft PowerPoint pentru iPad.

STEALTH SETTINGS – Download Microsoft Office for iPad

Pasionata de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare Windows, cautand sa descopar mereu lucruri interesante.

How to » Microsoft Office » Microsoft Office Excel » Download Microsoft Office pentru iPad

Leave a Comment