iOS 8.3, un update de ultima ora pentru dispozitivele Apple

Iata ca, in sfarsit, Apple iti ofera posibilitatea de a testa actualizarile iOS inainte ca ele sa fie disponibile tuturor utilizatorilor de iPhone, iPad si iPod touch, chiar daca nu esti dezvoltator ori  dispozitivul tau nu este inscris in contul unui dezvoltator. Programul AppleSeed de testare a prelansarilor OS X este acum disponibil si pentru sistemul de operare iOS. Astfel incat, oricine se inscrie incepand de acum in program va putea sa acceseze mai devreme o versiune mai noua a iOS, care se gaseste momentan in stadiul de testare.

Cea dintai versiune iOS oferita in cadrul acestui program este desigur iOS 8.3, a treia actualizare lansata pentru dezvoltatori in aceasta seara, fiind acum disponibila si pentru utilizatorii de rand inscrisi in noul program. Pentru a o descarca, tot ce trebuie sa faca utilizatorii este sa se inscrie pe site-ul Apple Seed cu ID-ul Apple si parola asociata acestuia, iar apoi sa astepte ca Apple sa le trimita actualizarea.

ios-8-3-post

O modificare, care a prevestit cu cateva minute inainte lansarea programului, este legata de schimbarea aspectului paginii AppleSeed. Dat fiind faptul ca, de anul trecut si pana in prezent, programul de testare publica a unor versiuni beta a fost disponibil doar pentru utilizatorii de computere cu OS X (Mac-uri), prezentarile realizate pe pagina respectiva se refereau doar la acest sistem de operare. Acum, situatia s-a schimbat, iar pagina AppleSeed face referiri multiple la iOS, iPhone si iPad, cele mai multe se gasindu-se in sectiunea de “Intrebari adresate frecvent”. Acolo Apple descrie chiar si o modalitate prin care utilizatorii pot sa faca trecerea de la versiunea de prelansare la versiunea publica a unui nou iOS.

Disponibil din luna februarie, iOS 8.3 este o actualizare destul de importanta, deoarece aduce utilizatorilor numeroase functionalitati noi pe care sunt convins ca sunt multi cei care doresc sa le testeze inainte de lansarea care este programata sa se desfasoare probabil peste cateva luni. Pana in momentul de fata, iOS 8.3 a introdus 300 de noi caractere emoji, un nou meniu de selectare a lor, multiple noi limbi pentru Siri, compatibilitate cu sistemul de verificare in doi pasi al Google, conectivitate CarPlay Wi-Fi si cateva noutati pentru aplicatia Mesaje.

Programul de testare publica a versiunilor beta ale iOS nu este o noutate pentru Apple in conditiile in care de anul trecut o versiune asemanatoare a lui este disponibila exclusiv pentru Mac. Introdus odata cu lansatea OS X 10.9.3 Mavericks, programul beta public pentru Mac a contribuit la lansarea unor actualizari mai stabile pentru OS X.

Trebuie mentionat faptul ca momentan acest program este in curs de lansare si exista posibilitatea nu fie disponibil pentru toata lumea. De asemenea, nu va recomandam sa instalati iOS beta decat pe un iPhone sau iPad de rezerva și nu inainte de a face un backup, deoarece exista riscul pierderii datelor. Desi momentan este disponibil doar pentru iOS 8.3, programul va fi extins probabil si la celelalte versiuni majore ale iOS, inclusiv la iOS 9 beta.

How to » Downloads » iOS 8.3, un update de ultima ora pentru dispozitivele Apple

Leave a Comment

Best tutorials in your language:
EN - DE - DA - FR - ES - IT - PT - NL - NO - FI - SV - PL - HR - SL - CS - SK - TR - EL - LV - ET - LT - BG - UK - RU - HU - ID - VI - HI - JA - KO - TH - ZH-CN - ZH-TW - IW - AR