Cum poti sa calculezi rapid ce zi a saptamanii si a lunii (data din calendar) a fost sau va fi peste un numar de zile

Majoritatea utilizatorilor, cand aud cuvantul “Google” se gandesc in primul rand la  motorul de cautare (Google Search), la serviciul Gmail si la Android.
In ceea ce priveste Google Search (google.com), bara de cautare nu este numai pentru pentru a obtine informatiile prezente pe website-urile indexate in Google. In “bara de cautare” putem obtine informatii rapide fara a fi nevoie sa accesam vreo pagina web. De exemplu, daca vrem sa aflam cum va fi vremea maine la Londra, scriem: “vremea maine la Londra“. In Google Search se va afisa direct prognoza meteo pentru data si locatia solicitata. Temperatura, umiditate, precipitatii si viteza vantului.

In bara de cautare se pot face si calcule matematice. Ba mai mult decat atat, dupa efectuarea unei operatii se va deschide un calculator foarte complex in Google Search. Este mai la indemana decat orice aplicatie calculator de pe Windows sau macOS.

Tot de calcul tine si atunci cand vrem sa aflam in ce luna, an si zi a saptamanii vom fi peste un numar de zile sau am fost in urma cu un numar de zile.
De exemplu vrem sa aflam in ce data suntem in a 23-a zi, dupa data de 12.25.2018 (ziua de Craciun), scriem in bara de cautare: “23 days after 12-25-2018“.
Aveti in vedere faptul ca Google foloseste formatul pentru data calendar: luna-zi-an.

Asadar, pe langa functia de motor de cautare in care ne sunt afisate rezultatele din paginile web indexate, Google Search este si o sursa directa de informatii. Aflam prognoza meteo, facem calcule matematice si este o buna “aplicatie” de calculator calendar.
Puteti incerca “meciuri liga 1” si o sa vedeti direct tabloul meciurilor din saptamana curenta. Atat orele de desfasurare a partidelor cat si rezultatele meciurilor jucate.

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Vei găsi scrise de mine, articole despre sistemele de operare Windows, Linux, macOS, dar și despre platforme web precum WordPress și WooCommerce

How to » Curiosity » Cum poti sa calculezi rapid ce zi a saptamanii si a lunii (data din calendar) a fost sau va fi peste un numar de zile

Leave a Comment

Best tutorials in your language:
EN - DE - DA - FR - ES - IT - PT - NL - NO - FI - SV - PL - HR - SL - CS - SK - TR - EL - LV - ET - LT - BG - UK - RU - HU - ID - VI - HI - JA - KO - TH - ZH-CN - ZH-TW - IW - AR