Disable Notice “Connect Jetpack to activate WooCommerce Services”

WooCommerce a devenit in ultimii ani un sistem tot mai complex pentru cei care doresc sa-si creeze un magazin online avand ca platforma de baza flexibilul CMS, WordPress. Un modul open-souce al WordPress focalizat pe optimizare (SEO), consum redus de resurse pentru serverele de hosting si foarte usor de administrat de catre proprietari.
WooCommerce permite foarte multe module si teme (WooCommerce Themes), dezvoltate atat de utilizatori cat si de dezvoltatorii platformei, Automatic. Cei care detin WordPress si modulul de securitate si protectie spam,  Jetpack.
In ultimile versiuni ale WooCommerce, plugin-ul Jetpack este “impins” la inaintare tot mai mult de WooCommerce, care il recomanda pentru protectie si rapoarte complexe ale utilizatorilor in magazinul online. Desigur, am putea crede ca este o forma simpla prin care Automatic sa primeasca rapoarte pe care utlerior sa le foloseasca in scopuri comerciale. Pana la urma WordPress, WooCommerce si Jetpack pot fi folosite fara probleme in variantele free, fara a fi nevoie ca dezvoltatorul sa cumpere extensii si servicii platite by Automatic.
Inca din procesul de initializare WooCommerce, este cerut utilizatorului conectarea cu Jetpack si serviciile WooCommerce (WooCommerce Services). Acestea sunt gratuite pana un anumit punct. Daca este refuzata instalarea Jetpack, la finalul initializarii, in panoul de administrare (Dashboard), utilizatorii sunt intampinati un un mesaj (notice).

Connect Jetpack to activate WooCommerce Services

Mesajul este destul de stresant si nu are nici o optiune pentru a fi inchis definitiv sau ascuns. Nici dezactivarea si stergerea totata la plugin-ului Jetpack nu este o solutie.

Cum dezactivam mesajul “Connect Jetpack to activate WooCommerce Services” din WordPress Dashboard

  1. Mergem in Dashboard →  Plugins
  2. Identificam si dezactivam plugin-urile Jetpack si WooCommerce Services

Dupa dezactivarea acestor module, notice-ul “Connect Jetpack to activate WooCommerce Services” o sa dispara din WordPress Dashboard.

Pe cat de simpla este dezactivarea acestui mesaj, pe atat de multe batai de cap da utilizatorilor de WooCommerce.

Disable Notice “Connect Jetpack to activate WooCommerce Services”

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

12 Comments

Leave a Comment