Windows Update Erorr [Windows 10 – How-To Fix]

Windows 10 Update Error
Microsoft face eforturi constant pentru a tine sistemul de operare Windows 10 cat mai stabil si  sigur pentru utilizatori. Sunt aduse frecvent rezolvari ale unor bug-uri si probleme de securitate. Toate acestea se fac in urma instalarii update-urilor. De aceea este foarte recomandat ca sistemul de operare sa fie actualizat la zi.
In timp ce multi utilizatori cauta solutii disperate si se intreaba “cum pot fi oprite update-urile pe Windows 10?“, altii nu stiu cum sa faca sa functioneze sistemul de update. O eroare ce apare frecvent la multi utilizatori atunci cand incearca sa faca update la Windows 10, este insotita de mesajul:

There were problems installing some updates, but we’ll try again later. If you keep seeing this and want to search the web or contact support for information, this may help.

Din pacate Microsoft nu spune clar in acest mesaj de eroare care este problema si cum poate fi ea rezolvata. Se spune doar ca se va incerca reluarea update-ului mai tarziu, iar daca tot nu merge, utilizatorii sa caute singuri solutii pe internet. Cam neplacut, nu?

Cum butonul “Retry” nu o sa faca nimic spectaculos iar rezultatul va fi acelasi, solutia pe care am identificat-o noi tine de o setare avansata a sistemului Windows Update al Windows 10.

Cum rezolvam eroarea de “Windows Update” a Windows 10 – There were problems installing some updates, but we’ll try again later. If you keep seeing this and want to search the web or contact support for information, this may help.

1. In “Update & Security” mergem la “Windows Update“, apoi facem click pe “Advanced options“.

2. La “Advanced Options” debifam optiunea “Defer upgrades“.

3. Revenim in “Windows Update” si facem click pe butonul “Retry” pentru a relua procesul de update al Windows 10.

In multe situatii acesta setare de amanare a upgrade-urilor bloca si update-urile frecvente ale Windows 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Total
0
Shares
Previous Article

Import .SQL File Error - MySQL server has gone away

Next Article

Disable Notice "Connect Jetpack to activate WooCommerce Services"

Total
0
Share