Please enter 3 or more characters. Attributes Terms in WooCommerce 8

Începând cu versiunea WooCommerce 8.0 s-au făcut multe modificări care să sporească optimizarea magazinelor online, însă au apărut și unele probleme la administrarea produselor. În special la magazinele online care au produse cu valori ale atributelor (variații) compuse din mai puțin de 3 caractere. Exemplu: S, M, L, XL, 23, 42, etc. “Please enter 3 or more characters“.

Așadar, dacă administrezi un magazin online și nu mai poți să adaugi valori ale variații compuse din unul sau două caractere, te-ar putea ajuta soluția de mai jos.

Fix Attributes Value WooCommerce 8.x. Please enter 3 or more characters
Fix Attributes Value WooCommerce 8.x. Please enter 3 or more characters

Nu știu dacă în versiunile viitoare ale WooCommerce o să rămână această limitare de 3 caractere la adăugarea termenilor pentru atribute, însă până atunci, soluția cea mai simplă este să adăugați trei spații (apăsat de 3 ori tasta “Space“) pentru a afișa toți termenii atributelor.

Add Attribute Terms in WooCommerce
Add Attribute Terms in WooCommerce

În exemplul meu, ca să listeze în căutare toți termenii atriburelor care conțin “X”, tastat doua spații, apoi “X”.

Momenan aceasta este singura metodă simplă prin care poți căuta termeni ai atributelor din mai puțin de 3 caractere în WooCommerce 8.x.

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Am o bogată experiență în sistemele de operare: macOS, Windows și Linux, dar și în limbaje de programare și platforme de blogging (WordPress) și pentru magazine online (WooCommerce, Magento, PrestaShop).

How to » WordPress » Please enter 3 or more characters. Attributes Terms in WooCommerce 8
Leave a Comment