WooCommerce 30+ Variation Not Working [How-To Fix]

Capacitatea de optimizare si flexibilitatea WooCommerce au facut ca aceasta platforma sa fie tot mai populara in randul dezvoltatorilor de magazine online. Avand la baza WordPress, WooCommerce este un modul (plugin) ideal pentru cine doreste sa creeze un magazin online de la zero. Are o rata foarte buna de indexare (SEO), nu necesita multe resurse de sistem pe serverele gazda (daca acestea sunt configurate pentru WooCommerce) si este usor de administrat. In plus, ofera multiple optiuni de administrare stoc, coduri produse, etc atribute si variatii.

Multi ar spune ca WooCommerce nu este gandit pentru magazine online gigant (cel mai probabil, nu), insa din experinta va spunem ca suporta lejer peste 10.000 de produse, fara sa puna o sarcina extraordinara pe servere. Aici depinde bineinteles si de cum este configurat serverul gazda. Recomandam NGINX + PHP-FPM pe un server, iar SQL pe alt server.
In WooCommerce exista totusi o limitare de care putini stiu.  La un numar de peste 30 de variatii, campurile de selectie nu mai tin cont de combinatiile atributelor. Nu este o panica, pentru ca daca nu exista in administrare combinatia de atribute, produsul nu va putea fi comandat. Insa poate fi o problema pentru clienti. Acestia vor trebui sa ghiceasca ce combinatie de atribute exista in stoc.

Cum facem ca atributele din WooCommerce sa functioneze normal si la peste 30 de variatii

In seatile WooCommerce nu exista o optiune pentru a schimba limita admisa de variatii, insa putem face acest lucru daca editam fisierul functions.php al temei de WordPress pe care functioneaza magazinul online.
Adaugam in “/path/wp-content/themes/wootheme/functions.php” urmatoarea linie.

function custom_wc_ajax_variation_threshold( $qty, $product ) {
return 200;
}
add_filter( 'woocommerce_ajax_variation_threshold', 'custom_wc_ajax_variation_threshold', 100, 2 );

De preferat este sa adaugati linia de mai sus la finalul liniilor de cod deja existente in tema activa de WooCommerce. Dupa salvare, o vedeti ca limita de 30 variations a fost modificata, iar combinatiile de attributes merg fara probleme.

How to » Curiosity » WooCommerce 30+ Variation Not Working [How-To Fix]

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment