Resume Assistant al LinkedIn devine parte integrata in Office 365

Adevarul este ca pentru multi utilizatori, mai ales pentru cei putin mai atehnici, sa faca un CV in Word Office, uneori era mai greu decat sportul extrem.
Microsoft da o mana de ajutor si integreaza modulul Resume Assistant al LinkedIn in Office 365,
Cu ajutorul acestui modul prezent in Word Office, utilizatorii vor putea sa-si creeze singur un CV profesional. Resume Assistant ofera suport de adaugare a tuturor campurilor, de la adresa si datele personale pana la experienta profesionala. In plus vine cu sugestii de completare a CV-ului pentru a spori mai mult sansele de angajare ale utilizatorului.
Mai mult, acest instrument ofera si sugestii de completare a CV-ului in functie de profilul / domeniul in care sunteti interesati sa va gasiti un loc de munca.

Microsoft, care cumparat LinkedIn in 2016 pentru suma de 26.2 miliarde de dolari, spune ca acest tool aduna inforatii de la milioane de utilizatori LinkedIn si ofera celui care completeaza sau reface un CV (resume)  cele mai bune variante de completare si expunere a capabilitatilor.

Pentru a accesa aceasta functie, tot ce trebuie sa faceti este sa deschdieti Word (partea a Office 365) si sa mergeti la “Resume Assistant”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Total
0
Shares
Previous Article

Windows 10 - Microsoft lanseaza un nou sistem de pairing Bluetooth pentru Windows 10

Next Article

Cum conectam Apple Magic Mouse / Magic Mouse 2 pe Windows 10 (Pair Bluetooth Magic Mouse)