Resume Assistant al LinkedIn devine parte integrata in Office 365

Adevarul este ca pentru multi utilizatori, mai ales pentru cei putin mai atehnici, sa faca un CV in Word Office, uneori era mai greu decat sportul extrem.
Microsoft da o mana de ajutor si integreaza modulul Resume Assistant al LinkedIn in Office 365,
Cu ajutorul acestui modul prezent in Word Office, utilizatorii vor putea sa-si creeze singur un CV profesional. Resume Assistant ofera suport de adaugare a tuturor campurilor, de la adresa si datele personale pana la experienta profesionala. In plus vine cu sugestii de completare a CV-ului pentru a spori mai mult sansele de angajare ale utilizatorului.
Mai mult, acest instrument ofera si sugestii de completare a CV-ului in functie de profilul / domeniul in care sunteti interesati sa va gasiti un loc de munca.

Microsoft, care cumparat LinkedIn in 2016 pentru suma de 26.2 miliarde de dolari, spune ca acest tool aduna inforatii de la milioane de utilizatori LinkedIn si ofera celui care completeaza sau reface un CV (resume)  cele mai bune variante de completare si expunere a capabilitatilor.

Pentru a accesa aceasta functie, tot ce trebuie sa faceti este sa deschdieti Word (partea a Office 365) si sa mergeti la “Resume Assistant”.

Stealth

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Articles

/ / / / / /
Tags: / / / / / / / / /
Back to top button