Windows 10 – Microsoft lanseaza un nou sistem de pairing Bluetooth pentru Windows 10

Microsoft a inceput sa testeze o noua caracteristica Bluetooth pairing pe sistemele de operare Windows 10, ce permite conectarea (imperecherea) mai rapida intre device-uri si Windows PC. Noua caracteristica ar urma sa fie disponibila incepand cu viitorul update major al Windows 10 din aceasta primavara.

Acest feature este disponibil deja pentru testerii Windows 10 build 17093 , iar primul device compatibil cu noul sistem de pairing Bluetooth rapid este deja implementat pentru Surface Precision Mouse. Noul sistem presupune deschiderea unei notificari prin intermediul careia utilizatorul se poate conecta rapid la un device Bluetooth aflat in apropierea laptop-ului sau PC-ului cu Windows 10.

Utilizatorii vor fi scutiti sa acecseze panoul de setari pentru a mai conecta un device prin Bluetooth.
Exista totusi si o mica problema. Pentru ca acest sistem de notificare pentru Bluetooth pairing sa fie functional, este nevoie ca si device-urile sa suporte aceasta caracteristica. In acest sens, Logitech a dat asigurari ca acest nou suport de asociere va fi disponibil pe toate device-urile produse de companie, incepand chiar din aceasta luna.

Windows 10 – Microsoft lanseaza un nou sistem de pairing Bluetooth pentru Windows 10

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment