New Task Manager & Windows Installer Package Icon in Windows 10 Insider Preview Build 21390.1

Cele mai recente Windows 10 Updates au adus noi iconite pentru foldere de utilizator, Task Manager si fisierele de instalare .MSI.

Dupa ani buni in care Microsoft parea ca uita sa mai aduca schimbari substantiale si imbunatatiri celui mai recent sistem de operare, in ultima perioada ceva s-a schimbat in politica companiei. Windows 10 se apropie mai mult de utilizatori cu noi caracteristici pentru sporirea productivitatii, implementari de utilitare si schimbari de design.

Cel mai recent update al Windows 10 Insider (versiune beta pentru testeri si developeri) a adus pe langa multe alte modificari si doua noi iconite pentru Task Manager si pentru fisierele cu extensia .MSI (Windows Installer Package).

Se stie ca mult timp au fost in voga aplicatii complexe si utilitare prin care sa schimbam interfata Windows XP, Windows Vista si chiar a Windows 7 sau Windows 8.
Odata cu Windows 10, Microsoft a dat mai multa libertate utilizatorilor sa-si personalizeze interfata grafica direct din setarile Windows 10, fara a mai fi nevoie de “hack” sau alte nebunii de programe. Si da, de ceva vreme avem si “Dark Mode” pe Windows 10.

Tot de anul acesta, au fost aduse schimbari substantiale si la iconitele unor foldere de utilizator si aplicatii. “Desktop“, “Music“, “Documents“, “Pictures“, “Downloads” si “Videos” au primit noi pictograme. Frumoase si intuitive.

Surprizele placute continua cu Windows Terminal 1.9 Preview cu suport “Quake Mode” ce permite deschiderea prin shortcut a unei noi ferestre terminal de oriunde din Windows, plus noi setari de UI fara sa mai avem nevoie de un fisier JSON.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Total
0
Shares
Previous Article

Fix Windows Update Error 0x80070005

Next Article

Too large wp_woocommerce_sessions in Database [How-To Fix]

Total
0
Share