Nu se mai aude sunetul la “Empty Recycle Bin”? [How To Fix]

Zilele trecute am facut update la Windows 10 si am observat ca unele sunete de sistem ale Windows 10 lipsesc. De exemplu, atunci cand golesc “Recycle Bin” nu se mai aude acel sunet care imi indica ca fisierele din ele au fost sterse definitiv.

Se pare ca pentru “linistea” utilizatorilor Microsoft a eliminat de-a lungul timpului mai multe sunete de sistem. Windows System Sounds.

Din fericire aceste sunete ale sistemului de operare Windows pot fi activate, dezactivate sau schimbate dupa bunul plac al utilizatorilor. De la simplul sunet de notificare (Windows Notify) si pana la sunetul de pornire Windows, toate pot fi schimbate, dezactivate sau activate.

In ceea ce ne priveste, nu dorim decat sa revina sunetul specific atunci cand golim cosul de gunoi. Empty Recycle Bin.

Cum activam, dezactivam sau schimbam sunetele de sistem pe Windows 10? Windows System Sounds

In ceea ce priveste aceste setari, chiar daca de la Windows XP la Windows 10 au trecut cel putin multi ani, setarile pentru sunetele de sistem au ramas in acelasi loc.

1. Deschidem “Start” in Windows 10, tastam: “system sound” si click pe “Change system sounds“.

2. In sound settings mergem la tab-ul “Sounds” si selectam “Empty Recycle Bin” din “Program Events“.

3. In lista de sunete de la “Sounds” selectam “Windows Recycle“. Sunetul specific atunci cand golim cosul de gunoi.

4. Click “Apply” si “OK”.

Dupa acest pas sunetul de “Empty Recycle Bin” se va auzi din nou pe Windows.

Tot de acolo se pot activa, schimba si dezactiva sunetele sistemului de operare. Puteti schimba de exemplu sunetul de pornire al Windows. Il puteti inlocui cu sunetul scos de o racheta in timpul lansarii sau cu al unei drujbe.

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment