Yahoo , un server emotionat

Doar ce ascultam aseara la “In gura presei” , cum Mircea Badea spunea de inversunata intrecere in prostie intre forumul de la si cel de la . Astazi am gasit pe forumul de la cea mai mare timpenie care zace linista acolo inca din 2005 sub ochii adormiti ai unui administrator/moderator de forum. Sub titlul “hack yahoo 100%” , in categoria IT un copil ne invata cum sa ne facem un membru de onoare al yahoo si cum sa zapacim serverul pentru a afla parola de la yahoo a cuiva.

Aici vei afla cu poti afla parola prietenii/prietenului tau sa vezi daca te inseala sau pur si simplu vrei sa-i cititi mailurile.
Aceasta este cea mai buna metoda de hack al conturilor Yahoo!.Poti folosi adresa ta de e-mail.Ce trebuie sa faci:
La inceput,compune un nou mesaj . Scrie la rubrica “To:” aceasta adresa de e-mail ispw_recovery@yahoo.com. La subiect,introdu “User+PassWord”. La continut, introdu in prima linie adresa ta de e-mail (ex: tu@yahoo.com).In cea de a 3-a linie , introdu parola ta (ex: 12345678).Atentie parola trebuie sa fie reala. In cea de a 5-a linie, scrie adresa persoanei de la care vrei sa iei parola (ex: victima@yahoo.com ).
Aici este un exemplu cam cum ar trebui sa arate e-mailul :
TO: ispw_recovery@yahoo.com
SUBJECT: User+PassWord
tu@yahoo.com

12345678

victima@yahoo.com

Aceasta metoda functioneaza prin a zapacii serverul,creand acestuia o mare confuzie. Crede ca esti un membru de onoare sau un administrator Yahoo! si iti trimite un mesaj dupa cateva secunde ce contine user:victima si parola lui e ex:43210 parola mail:victima@yahoo.com.Simplu,nu?.E mai greu pana te obisnuiesti cu aceasta metoda. . Aceasta este cea mai buna metoda de confuzie a serverului. Mai sunt si alte posibilitati,dar ele nu functioneaza.

Un post tampit pentru a fura parola de la yahoo a unui fraier. Problema este ca pe forumul ala sunt destui care in urma folosirii ingenioasei metode pling acum dupa parole.

cum p*** mea altii iti sparg parolele fara nici un stres cu toate ca iti ti parola acolo “in maruntaiele neuronilor” si pe forumu asta nu gasesti nik.
s-a gasit un dobitok sa imi schimbe si mie parola, nuj din ce motiv si am pierdut nu numai 180 id-uri dar si o aresa de mail cu date f importante. api cum draq sa nu faci crize de nervi??
si cum draq poti sa iti recuperezi parola??? pai nimeni nu stie dar totusi se poate
dak gasiti o varianta spuneti-mi si mie. ma puteti gasii pe noul id: death_coming_666 dedicat cretinului aluia care mi-a schimbat parola
ms si bafta

Vorba aia …. “Mare e gradina Ta Doamne si multi Prosti ii sar gardul” …. mai ales , unde cred ca s-a rupt si gardul sub greutatea lor.

“Serverul se caca pe el de emotie cind intra un membru de onoare si iti da si paolele de la NASA daca le ceri”

Yahoo , un server emotionat

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment