Trupa Parazitii, la festivalul de muzica Mamaia 2008? LOL!

Nu sunt amator de stiri mondene, dar la ora 05:00 AM, m-am pus pe rasfoit site-uri de “news” romanesc…si asa am dat de un articol pe evz.ro, cu un titlu care mi-a atras atentia in asa hal, incat m-a bufnit rasul :)) : “Paraziţii, doriţi de Mamaia” .

Nenea CJ Constanta, are tupeu…nu gluma. Vrand sa dea o fata mai tanara editiei din acest an, s-a gandit ca ar fi o idee buna sa aduca pe scena festivalului Mamaia 2008,  trupa “Parazitii”.

Cheloo: “Ce să facem la Mamaia? Să cântăm? Cui? Puţin respect…” … “Le sugerez nişte artificii, dacă vor să înnoiască festivalul“ .

Cu 33.000 Euro, buget alocat festivalului pentru anul acesta, cred ca o idee buna ar fi sa faca numai focul de artificii, sau ca o noutate binevenita pentru toti, sa nu se mai tina festivalul deloc. Banii pot fi folositi si in alte scopuri. (angajati oameni care sa vaneze tantari prin parcari, de exemplu) .

„Într-un concert de zile mari pe litoral/ Vin zece trupe pe 200 de dolari/ La cel mai mare festival piese furate se prezintă/ Dar Mamaia e prea bătrână, prea proastă să se prindă“

Parazitii / Shoot Yourself

Trupa Parazitii, la festivalul de muzica Mamaia 2008? LOL!

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment