Trupa Parazitii, la festivalul de muzica Mamaia 2008? LOL!

Nu sunt amator de stiri mondene, dar la ora 05:00 AM, m-am pus pe rasfoit site-uri de “news” romanesc…si asa am dat de un articol pe evz.ro, cu un titlu care mi-a atras atentia in asa hal, incat m-a bufnit rasul :)) : “Paraziţii, doriţi de Mamaia” .

Nenea CJ Constanta, are tupeu…nu gluma. Vrand sa dea o fata mai tanara editiei din acest an, s-a gandit ca ar fi o idee buna sa aduca pe scena festivalului Mamaia 2008,  trupa “Parazitii”.

Cheloo: “Ce să facem la Mamaia? Să cântăm? Cui? Puţin respect…” … “Le sugerez nişte artificii, dacă vor să înnoiască festivalul“ .

Cu 33.000 Euro, buget alocat festivalului pentru anul acesta, cred ca o idee buna ar fi sa faca numai focul de artificii, sau ca o noutate binevenita pentru toti, sa nu se mai tina festivalul deloc. Banii pot fi folositi si in alte scopuri. (angajati oameni care sa vaneze tantari prin parcari, de exemplu) .

„Într-un concert de zile mari pe litoral/ Vin zece trupe pe 200 de dolari/ La cel mai mare festival piese furate se prezintă/ Dar Mamaia e prea bătrână, prea proastă să se prindă“

Parazitii / Shoot Yourself

How to » Noteworthy » Trupa Parazitii, la festivalul de muzica Mamaia 2008? LOL!

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment