Cumpar sau nu cumpar ?

De cateva zile stau sa ma gandesc daca sa-mi cumpar un serviciu de la Yahoo! Mail sau nu . Mai exact este vorba de un upgrade la  de la Yahoo! Mail, la Yahoo! Mail Plus, disponibil tuturor care au casuta de e-mail pe Yahoo!.

Avantaje :

– in loc de 10MB la fisiere atasate , Yahoo! Mail Plus permite 20MB (optiune care nu ma incanta , pentru ca nu trimit filme si alte prostii pe e-mail . Rar de tot, cand am de atasat cate un fisier .pdf sau arhiva mai mare de 4-5MB.)
50 de filtre , capabile sa sorteze mesajele primite sau cele trimise, in folderele personale creeate in contul e mail. ( versiunea free permite 15. eu nu folosesc niciunu.)
SpamGuard Plus , cic ar functiona mai bine decat SpamGuard si este capabil sa filtreze si blocheze mesajele nesolicitate. Dealea de la Trabagii IT , care trimit oferte cu ochelari de ceata  vara si ochelari subacvatici iarna.
AddressGuard – adica sa poti trimite/primi mail-uri de pe o alta adresa de mail disponibila, creeata in interiorul Yahoo! Mail . (optiunea exista si fara upgrade)
No graphical ads Fara reclame in contul de mail. Optiunea asta face toti banii, mai ales pentru cei care folosesc ultima veriune de Yahoo! Mail si sunt incomodati de bannerul din partea dreapta a mesajelor.
Offline access with POP – permite preluarea / trimiterea mesajelor prin orice aplicatie desktop de e-mail . gen Outlook , Windows Live MailMozilla Thunderbird, etc. ( folosesc Windows Live Mail , deci mi-ar fi de folos POP-ul)
Mail forwarding – redirectionarea mesajelor primite catre o alta adresa de mail, chiar daca aceea adresa nu este de Yahoo! . (uhm .. n-am nevoie)
No promotional taglines in messages – Nu mai apar mesaje promotionale in e-mail-urile expediate. Fie ca este vorba de webmail sau POP3.
No account expiration – Contul si mail-urile nu vor fi strese in cazul unei absente indelungate de la pc. Habar nu am cat este perioada de “gratie” pentru un cont Yahoo! Mail .  Stiu ca dupa o perioada mai indelungata , daca nu ma loghez in contul de e-mail, mesajele sunt strese automat, dar contul poate fi reactivat dupa logare.

Dezavantaje :

19.99 $ / an . Adica nici 9 pachete de Kent8 , care nu mi-ar ajunge o saptamana .

Yahoo! Mail Plus

Only $19.99 per year.
A great value at less than $2.00 per month.

more here …

Cumpar.

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment