.htaccess si Windows Vista

Minunatul si fantasticul si iluminatul sistem de operare lansat de Microsoft cu mare tam-tam si intitulat Windows Vista , contiuna pe zi ce trece sa ma uimeasca prin stupiditate. In afara de faptul ca se blocheaza moka chiar daca procesor si memorie sunt din belsug, mai apare si cate o surpriza de eroare ampulea. Ca de exemplu :

htaccess windows vista

“You must type a file name.” , cand incerc sa creez un fisier .htaccess pe hard. Good. Adica Windows Vista nu a auzit de existenta acestui fisier si a altora care incep cu “.” . Windows Vista, nu permite redenumirea pe hard unui fisier .txt (.txt e terminatie acceptata de Windows.) , intr-un fisier… .whatever , daaaarrr permite salvarea unui continut din notepad in .htaccess . Asta este cel mai simplu tutorial pentru a creea un fisier .htaccess pe Windows Vista.

Se deschide una bucata notepad.exe , se scrie textul care trebuie sa apara in .htaccess, Save As… (Save As type: All Files (*.*) ) , din numele fisierului stergeti extensia .txt si puneti in fata lui , “.” (punct) , Save . :)

Doamne … mare e prostia Microsoftului si multi o toleram …

.htaccess

Explicand in mare , fisierul .htaccess este un fisier in format ASCII (simplu de editat in notepad) care comunica cu serverul (Apache) . Setarea necorespunzatoare a lui, poate afecta buna functionare a sistemului si/sau domeniile si subdomeniile de pe un server , daca acest fisier se gaseste in folderul root.

Via :

Apache .htaccess files

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Total
0
Shares
Previous Article

Adio Netscape Navigator / 1 feb. 2008

Next Article

Crocodilul Lacoste, a fugit la... dentist

Users searching for:

mail emms.ro loc:FR,
Total
0
Share