.htaccess si Windows Vista

Minunatul si fantasticul si iluminatul sistem de operare lansat de Microsoft cu mare tam-tam si intitulat Windows Vista , contiuna pe zi ce trece sa ma uimeasca prin stupiditate. In afara de faptul ca se blocheaza moka chiar daca procesor si memorie sunt din belsug, mai apare si cate o surpriza de eroare ampulea. Ca de exemplu :

htaccess windows vista

“You must type a file name.” , cand incerc sa creez un fisier .htaccess pe hard. Good. Adica Windows Vista nu a auzit de existenta acestui fisier si a altora care incep cu “.” . Windows Vista, nu permite redenumirea pe hard unui fisier .txt (.txt e terminatie acceptata de Windows.) , intr-un fisier… .whatever , daaaarrr permite salvarea unui continut din notepad in .htaccess . Asta este cel mai simplu tutorial pentru a creea un fisier .htaccess pe Windows Vista.

Se deschide una bucata notepad.exe , se scrie textul care trebuie sa apara in .htaccess, Save As… (Save As type: All Files (*.*) ) , din numele fisierului stergeti extensia .txt si puneti in fata lui , “.” (punct) , Save . :)

Doamne … mare e prostia Microsoftului si multi o toleram …

.htaccess

Explicand in mare , fisierul .htaccess este un fisier in format ASCII (simplu de editat in notepad) care comunica cu serverul (Apache) . Setarea necorespunzatoare a lui, poate afecta buna functionare a sistemului si/sau domeniile si subdomeniile de pe un server , daca acest fisier se gaseste in folderul root.

Via :

Apache .htaccess files

.htaccess si Windows Vista

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

Translate in your language…

RomanianEnglishGermanDanishFrenchSpanishItalianPortugueseDutchNorwegianSwedishSlovakEstonianCroatianCzechSlovenianBulgarianGreekLatvianLithuanianFinnishChinese (Simplified)Chinese (Traditional)HindiHebrewHungarianIndonesianJapaneseKoreanArabicPolishRussianThaiTurkishUkrainianVietnamese

© 2006 - 2020 Stealth Settings - Tutoriale si noutati domeniul IT. Sisteme de operare: Windows, macOS, Linux, iOS. Solutii de securitate online, antivirus si firewall.