Fake Webcam pentru Yahoo! Messenger

Dupa cum spune si titlul postului , Fake Webcam v3.9, este un soft cu ajutorul caruia poti rula orice film doresti, prin optiunea “My Webcam” de la Yahoo! Messenger . Pentru prietenii din lista de Y!M, statusul tau va aparea ca si cand ai propriul webcam pornit .

Dupa instalarea softului, tot ce trebuie sa faceti pentru a pune in functiune “webcam-ul”, este sa lansati executabilul FakeWebcam.exe din shortcut-ul de pe desktop si sa incarcati un un fisier video in format .avi, .mpg, .mpeg, sau .wma cu ajutorul optiunii “Add Movie File” din Fake Webcam . Dupa logarea pe Yahoo! Messenger, mergeti in bara de optiuni la “Messenger” si click pe “My Webcam” . Din acest moment , in lista de prieteni veti aparea cu statusul “View My Webcam” (by default in y!m). Simplu, nu ? ;-)

Download : / Y!M .
External Download :

Softul este free pentru 30 de zile ( Evaluation Version ) iar pentru $19.95 , puteti achizitiona varianta full (Full Version) cu upgrade-uri moka, de pe .

NOTA: Inainte de a folosi acest soft trebuie sa te asiguri ca ai calculatorul si monitorul pornite. Un sistem de operare Windows instalat pe calculator si o conexiune de internet suficienta cat sa te poti loga pe Yahoo! Messenger. ( bineinteles… si Y!M-ul trebuie instalat . )

Fake Webcam pentru Yahoo! Messenger

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.