Cum sa te lasi de fumat sau cum sa nu deranjezi nefumatorii?

In ultima saptamana, soarta mea de fumator a fost pecetluita. Daca nu ma las de fumat exista o singura varianta. O sa dorm pe presul de la intrarea in casa sau…de la scara blocului. (ah. erau doua variante:D)

Am incercat in cateva randuri sa ma las de fumat (fumez de 10 ani), dar cea mai mare realizare a fost acum cativa ani, cand eram racit. Nu am pus tigara pe buze 24 de ore, dupa care am fumat cat sa recuperez perioada de repaos. Momentan… mi-am luat gandul de la ideea ca intr-o buna zi nu o sa ma pot lasa de fumat.

Pentru un fumator inrait, in afara problemelor de sanatate care pot fi provocate de fumul nociv, mai exista o problema. Imposibilitatea de a fuma in anumite locatii si/sau in prezenta unor persoane este o chestie destul de stresanta pentru un fumator. Imi aduc aminte ca acum 2-3 ani am fost intr-o foarte mare uzina din Barlad in care fumatul era interzis. Mai bine de 4 ore a trebuit sa zac si sa-mi imaginez ca daca bag pixul in gura va scoate fum. :)

Pentru cei care vor sa fumeze in locurile unde fumatul este interzis, sau in prezenta unor persoane care nu suporta fumul de tigara, exista o alternativa. Tigara electronica. Aceasta tigara are o baterie reincarcabila (acumulator de 3.6V) si foloseste un cartus reincarcabil de apa + nicotina. Marele avantaj al acestei tigarete este ca nu degaja fum toxic si nu deranjeaza pe nimeni din jurul celui care o foloseste.

cigarette_kit_pricedrop

Pentru pretul de $79.95 puteti achizitiona o asemenea tigareta electronica. Kit-ul (Cigarette Starter Kit) contine : 2 baterii reincarcabile pe lithiu, un incarcator, tigara + doua cartuse de nicotina (1 cartus este echivalet cu  doua pachete de tigari).

cartridges

Detalii despre aceasta tigareta gasiti pe site-ul producatorului : http://crown7.com/cigarette.shtml

Vine Mos Craciun? ;;)

Cum sa te lasi de fumat sau cum sa nu deranjezi nefumatorii?

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.