Cum se seteaza StrongDC++

Probabil unii dintre voi veti privi acest post cu amuzament, dar eu inca mai am cunostinte care, de fiecare data cand instaleaza un client de sharing cum ar fi StrongDC, oDC sau DC++, ma roaga sa le explic care sunt setarile elementare pentru a fi acceptati de hub-uri. Pentru respectivele cunostinte (:P) dar si pentru alti utilizatori care nu au idee ce trebuie sa faca atunci cand instaleaza pentru prima oara (sau a doua, sau a treia… sau a zecea…) un astfel de client de sharing, in continuare voi explica setarile minime pentru StrongDC++, versiunea 2.21.

In primul rand trebuie sa sa descoperiti unde se afla iconita de Settings (dificil, M., intr- adevar :D), iconita care arata cam asa (pozitia acesteia difera in functie de clientii de sharing si de versiunile acestora) :

settings

Dupa ce ati descoperit unde puteti face setarile, alegeti un nickname (in fata acestuia se pun, intre paranteze patrate, tara (pentru cei ce folosesc hub-uri din strainatate) si reteaua de internet la care sunteti conectati, de ex [RO][RDS]nickname).

nickname

Dupa ce v-ati ales nickname-ul, alegeti folderele in care doriti sa fie stocate fisierele downloadate de dvs. si setati un minim de sloturi pt upload (aceasta este una dintre conditii pentru a va putea conecta pe hub-uri, pe langa marimea minima totala (in GB) a fisierelor pe care le share-uiti; numarul minim de sloturi pt upload difera de la hub la hub). Apoi alegeti folderele si fisierele pe care doriti sa le share-uiti.

download_directories upload_slots sharing

Dupa ce ati facut aceste setari, puteti alege sa va conectati pe hub-urile publice (dublu –click pe acestea), sau sa adaugati hub-urile pe care doriti sa va conectati automat in Favorite.

public_hubs favorite_hubs

Nota: Aceste setari sunt recomandate si pentru utilizatorii oDC sau DC++.

Cum se seteaza StrongDC++

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment