Customizeaza Windows 7 Logon cu LogonUI Background Changer

Unul dintre cele mai mari atuu-ri ale noului sistem de operare Windows a fost (si inca este pentru cea mai mare parte a utilizatorilor sai) designul. Nimeni nu poate nega faptul ca, pe langa faptul ca s-a dovedit a fi un OS sigur si stabil, este si cel mai aratos sistem de operare marca Microsoft, hainele acestuia fiind simple si elegante. Dar desi sistemul este inca nou, nu acelasi lucru il mai putem afirma despre look-ul acestuia: o haina noua ramane noua doar cateva zile :)

LogonUI Background Changer este o aplicatie micuta care va permite sa customizati backgroundul Windows Logon, folosind orice imagine doriti atata timp cat aceasta este mai mica de 250kb.

logon_background

Asadar, daca va numarati printre cei care obisnuiesc sa schimbe periodic look-ul sistemului din dotare, aceasta aplicatie va poate fi de ajutor. In plus, este foarte simplu de folosit si nu necesita instalare.

logon_changer

Download LogonUI Background Changer.

Credit codeplex.com

Nota: In cazul in care doriti sa reveniti la imaginea initiala (sau originala) din background-ul Windows Logon, o puteti face cu ajutorul aceleiasi aplicatii, prin optiunea de Restore.

Customizeaza Windows 7 Logon cu LogonUI Background Changer

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment