De ce Windows 7?

Sau mai exact de ce recomandam noi .

(Initial acest post trebuia sa insire cateva din plusurile Windows 7, insa pana la urma am ales sa exprimam parerea noastra, subiectiva, cu privire la acest sistem de operare.)

Poate parea un pic bizar faptul ca de cand a fost lansata de catre Microsoft versiunea publica a Windows 7 Beta, de la noi ati auzit aproape numai de bine despre acest sistem de operare. Am facut galerie mai ceva decat pentru echipele de fotbal preferate (desi cu fotbalul nu ne omoram cine stie ce :D). Nu inchidem ochii in fata problemelor Win7, insa comparabil cu ale , acestea sunt abia “la gradinita”. Iar Microsoft au facut cea mai buna miscare atunci cand a apelat la feedback-ul utilizatorilor.

Multi dintre voi, care inca folositi , probabil veti spune ca pana acum acesta este singurul sistem de operare rentabil al Microsoftului. Intr-adevar, 7 ani a facut legea pe piata (daca ma pot exprima asa) sistemelor de operare. In plus, merge excelent pe configuratii slabute. Insa tehnologia avanseaza. Ceea ce acum numim configuratie slaba, acum cativa ani insemna PC performant. Si nu puteti nega ca si XP-ul are bubele lui. Si inca destule.

Windows 7 cere intr-adevar o configuratie ceva mai sanatoasa (comparabila cu cea ceruta de XP), insa nu are pretentii foarte mari daca stam sa evaluam PC-urile si notebook-urile de ultima generatie. In plus, fata de XP, prezinta o care acestuia i-a lipsit (si si-a facut simtita acut aceasta lipsa), iar designul este ireprosabil. Functionalitatea primeste (de la noi, cel putin) un nota 9 cu + (plus), desi suntem siguri ca se poate si mai bine (evitam comparatia cu Vista din motive obiective – cum ar fi concluzia majoritatii ca Windows 7 este ceea ce Vista nu a reusit sa fie, desi a incercat – si subiective – faptul ca desi momentan folosim varianta Beta, am renuntat la Vista in favoarea acesteia. Si nu regretam).

Pentru cei care au incercat deja Windows 7 are sens ceea ce am insirat mai sus. Pentru nostalgicii XP-ului mai adaugam ca nu pierd nimic daca dau o sansa 7-lui. Si ca, la fel ca ei, exista si nostalgici ai Windows 95. :)

De ce Windows 7?

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.