Descarca fisiere apk (aplicatii Android) direct din Google Play Store

Acum cateva luni va spuneam despre aplicatia Real APK Leecher cu ajutorul careia utilizatorii pot descarca aplicatii apk din Google Play direct in computerul personal. Aceasta aplicatie le este de folos utilizatorilor care doresc sa instaleze anumite aplicatii Android pe dispozitivele din dotare, insa nu pot face acest lucru din Play Store pe motiv de incompatibilitate (This app is not compatible with your device). In cazul in care nu va simtiti confortabil sa folositi o aplicatie third-party pentru a obtine aplicatiile dorite in format apk, si nu doriti nici sa pierdeti timpul cautand respectivele aplicatii pe alte site-uri (in plus, acest lucru este riscant), avem o solutie simpla pentru dvs, si anume Evozi.

Evozi este un serviciu web prin intermediul caruia utilizatorii pot descarca aplicatii Android din Google Play in format apk, direct pe computerul (sau dispozitivul) din dotare.

evozi-apk-downloader

Cum functioneaza Evozi?

Ideea este una foarte simpla: copiati link-ul din Play Store al aplicatiei pe care doriti s-o descarcati, apoi dati-i paste pe pagina serviciului Evozi, in campul de sub Package name or Google Play url, si dati click pe Generate Download Link.

Asteptati cateva secunde (sau cateva minute, in functie de marimea aplicatiei), apoi, dupa generarea link-ului de download, dati click pe butonul Click here to download apk-name now (unde apk-name este numele aplicatiei pe care doriti sa o downloadati). Atat de simplu.

Download apk apps (Evozi Web Page).

Nota: Serviciul Evozi functioneaza doar pentru aplicatiile gratuite din Google Play Store.

STEALTH SETTINGS – Download apk files (Android apps) directly from Google Play Store

Descarca fisiere apk (aplicatii Android) direct din Google Play Store

About the author

stealth

Leave a Comment