Cum putem downloada aplicatiile din Google Play Store pe computerul personal

In cazul in care doriti sa downloadati aplicatii .apk (pentru sistemele mobile Android) din Google Play Store pe computerul personal pentru a putea apoi sa le instalati manual pe smartphone-ul dvs. folosind un File Manager (de exemplu atunci cand doriti sa testati o aplicatie pe care Google Play o considera incompatibila cu telefonul dvs, sau cand doriti sa instalati aplicatii care nu sunt disponibile din cauza restrictiilor de regiune), solutia este aplicatia Real APK Leecher.

Real APK Leecher este o aplicatie Java gratuita si portabila (nu necesita instalare), care le permite utilizatorilor sa descarce direct pe desktop (sau orice alt folder doresc ei) aplicatiile .apk disponibile in Google Play. Pentru a putea folosi aplicatia, utilizatorii vor trebui sa foloseasca contul de Google asociat cu smartphone-ul din dotare si ID-ul smartphone-ului.

Pentru a afla ID-ul smartphone-ului personal, tastati *#*#8255#*#* in dialer-ul acestuia. ID-ul va fi afisat in GTalk Service Monitor, in dreptul la aid.

device-id1

De asemenea, puteti folosi si aplicatia (apk) gratuita Device ID (disponibila in Google Play).

device-id2

Rulati Real APK Leecher, introduceti contul de Google (adresa de gmail) si ID-ul dispozitivului, apoi selectati tara (puteti alege ce tara doriti, pentru a avea acces la aplicatiile disponibile doar pentru anumite regiuni) si folderul in care doriti ca aplicatiile sa fie descarcate (puteti selecta si un folder care sa contina deja aplicatii apk, pentru a evita downloadarea unei aplicatii pe care deja o aveti). Dupa ce urmati acesti pasi, dati click pe Save.

Real-APK-Leecher

Pentru a downloada o aplicatie din Google Play, cautati aplicatia respectiva in Real APK Leecher (in Search-ul situat in coltul din dreapta-sus al aplicatiei). Retineti insa ca, desi vor fi afisate atat aplicatiile gratuite cat si cele platite, pe cele platite nu le veti putea downloada decat daca le-ati cumparat deja din Play Store folosind contul Google pe care l-ati folosit si in Real APK Leecher.

Real-APK-Leecher-app-list

Pentru a downloada o aplicatie, dati click-dreapta pe aceasta si selectati Download this app. In plus, puteti downloada doar iconita aplicatiei, puteti scana folderul in care stocati aplicatiile apk pentru a identifica daca aveti deja downloadata ultima versiune a acesteia, puteti sterge aplicatia, puteti copia locatia link-ului de download, puteti cauta aplicatii asemanatoare sau sa vizualizati pagina aplicatiei respective in Google Play Store.

Dupa inceperea download-ului, progresul acestuia va fi afisat intr-o fereastra diferita.

Real-APK-Leecher_download

Download Real APK Leecher.

Nota: Aplicatie compatibila cu Windows, Linux si Mac OSX.

STEALTH SETTINGS – How to download apps from Google Play Store on your computer

Cum putem downloada aplicatiile din Google Play Store pe computerul personal

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

1 Comment

Leave a Comment