Mareste performanta Windows 8 cu EnhanceMy8

Windows 8 semnifica tranzitia intre vechile sisteme de operare Windows si modern, deschizand totodata o serie de oportunitati pentru Microsoft, atat in ceea ce priveste desktop-urile cat si tabletele. Designul modern, in stil metro, al interfetei, animatiile si aplicatiile moderne sunt in continuare subiectul unor discutii controversate, atragand deopotriva fani si critici, scepticism si entuziasm. Insa trebuie sa recunoastem ca noul sistem de operare Windows se misca foarte rapid si a urcat cateve trepte pe scara performantei.

Daca si dvs faceti parte dintre cei care au ales deja sa foloseasca Windows 8, si doriti sa-i imbunatatiti atat viteza cat si performanta, atunci va recomandam sa incercati aplicatia EnhanceMy8.

EnhanceMy8 este o aplicatie disponibila atat in versiune gratuita cat si in versiune pro (patita), care imbina tool-uri de mentenanta, cum ar fi Disk Cleaner, Disk Defragmenter, System Info si Registry Cleaner cu o serie de tweakuri menite sa va imbunatateasca experienta Windows 8. Interfata dispune si de UI in still Ribbon, si permite o navigare usoara si rapida printre numeroasele optiuni disponibile.

EnhanceMy8

Fereastra principala contine 6 tab-uri, fiecare dintre acestea continand butoane aditionale pentru accesarea rapida a tweak-urilor, a utilitatilor de mentenanta si a informatiilor despre sistem. Tool-urile sunt deschise in tabul Information atunci cand sunt lansate, utilizatorii avand astfel acces la informatii complexe despre hardware-ul si software-ul sistemului (de exemplu, puteti verifica temperatura procesorului, informatii despre placa de baza si memorie, memoria video sau informatii relationate cu sistemul de operare).

In tab-ul Tools, aveti la dispozitie diferite utilitati pentru tweak, cum ar fi cele pentru registri sau pentru mentenanta hard-diskului. De asemenea, aveti acces si la serviciile si procesele de sistem, pe care puteti fie sa le opriti atunci cand este necesar sau chiar sa le modificati prioritatea. Prin intermediul Registry Cleaner, puteti rezolva o serie de erori ale registrilor sau puteti sterge intrari inutile sau eronate din acestia. Disk Cleaner seamana destul de mult cu utilitatea intergrata in Windows, insa nu este disponibila decat in versiunea pro (de asemenea, aplicatia dispune si de tab-ul Most Used Tweaks, care pe poate fi de un real ajutor utilizatorilor atunci cand doresc sa repete o serie de actiuni pentru imbunatatirea performantei, fara a mai fi necesara cautarea printre zecile de optiuni, insa din pacate acest tab este, la randul lui, disponibil doar in versiunea pro).

EnhanceMy8_Tools

Tab-ul System ofera acces catre crearea restore point-urilor si va pune la indemana tool-uri pentru securitate si mentenanta, cat si tool-uri de sistem sau pentru retea. In versiunea gratuita, aveti acces la doar la optiunea de a crea restore point-uri in vederea unui eventual system restore, si la tool-urile de sistem (acestea permitand un acces rapid la tool-uri Windows, cum ar fi Command Prompt-ul, Computer Management si Device Manager, Character Map, Magnifier sau Calculator).

EnhanceMy8_Optimizations

Tab-ul Optimization cuprinde cateva optiuni de optimizare a sistemului de operare, si in ceea ce priveste memoria, cat si pentru Startup sau Shutdown. Iar in tab-ul Customization veti putea folosi o serie de tweak-uri pentru Taskbar, Desktop, Iconuri, Foldere si Context Menu (o parte dintre aceste tweakuri sunt disponibile, din nou, doar in varianta pro).

EnhanceMy8_System

Download EnhanceMy8.

Desi multe optiuni ale EnhanceMy8 nu sunt disponibile in versiunea gratuita, cu siguranta cele la care aveti acces va vor convinge sa faceti un test drive al aplicatiei. Iar daca va veti hotari ca varianta pro merita, aplicatia costa 29.99$.

Nota: Compatibila doar cu sistemele de operare Windows 8.

STEALTH SETTINGS – Improve Windows 8 performance with EnhanceMy8

Mareste performanta Windows 8 cu EnhanceMy8

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment