Descarcati driverele Android pentru Windows

Android este probabil cel mai popular sistem de operare mobil, avand sute de milioane de fani in intreaga lume si fiind de asemenea unul dintre cele mai folosite OS-uri pentru dispozitivele diversilor producatori de smartphone-uri si tablete.

usb-android-drivers

Utilizatorii Windows care detin si un dispozitiv mobil cu Android OS cel mai probabil vor dori sa conecteze respectivul dispozitiv la computer din diverse motive. In cazul in care conexiunea se face doar pentru transfer de date intre Android si Windows, sunt de ajuns driverele pentru mass storage, deja instalate in sistem, dar daca utilizatorul doreste sa conecteze dispozitivul cu Android in USB debugging mode (fie pentru rootare, instalare teme sau development), veti avea nevoie de drivere speciale Android, care din pacate sunt diferite in functie de producator.

DriverInstallation

Asa ca ne-am gandit sa va oferim o lista cu link-urile de download pentru driverele Android pentru Windows a celor mai populari producatori de dispozitive cu acest sistem de operare mobil.

In cazul in care doriti sa completati lista, asteptam link-urile dvs in comentarii.

STEALTH SETTINGS – Download Android drivers for Windows

Descarcati driverele Android pentru Windows

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment