Dezabonati-va rapid de la multiple newsletter-uri primite prin e-mail folosind RemoveMe

De cele mai multe ori cand ne verificam adresa de e-mail, aceasta este plina cu tot felul de newsletter-uri la care ne-am abonat la un moment dat (fie din curiozitate, fie a parut o idee buna la momentul respectiv, fie pentru a avea acces la anumite informatii sau aplicatii), sau la care nu tinem minte sa ne fi abonat, si totusi le primim periodic. Cum newsletter-urile nu sunt percepute ca spam in mod implicit, acestea aglomereaza inbox-ul si in unele cazuri irita la culme utilizatorii, iar solutia pentru ca acestea sa nu mai umple adresa de e-mail este dezabonarea.

Majoritatea newsletter-urilor primite in adresa de e-mail contin la sfarsit, scris cu litere minuscule in cele mai multe cazuri, un link prin intermediul caruia utilizatorii se pot dezabona de la respectivele newsletter-uri. Dar daca inboxul este bombardat de newsletter-uri de la diferite publicatii sau magazine online, dezabonarea de la fiecare in parte poate consuma ceva timp.

In cazul in care folositi Google Chrome ca browser default (sau alternativ), puteti sa va dezabonati foarte usor de la newsletter-urile primite pe adresa de Gmail, Yahoo sau Outlook folosind o extensie pentru browserul respectiv, numita RemoveMe.

Odata instalata, RemoveMe afiseaza o iconita in partea de sus a adresei de e-mail folosite (trebuie sa va logati in aceasta mai inainte). Treceti cu mouse-ul peste e-mailurile din Inbox, si veti observa un buton de dezabonare afisat intr-un pop-up pentru fiecare e-mail in parte.

romeveme(2)

De asemenea, extensia plaseaza un buton de Unsubscribe si in interiorul fiecarui e-mail, in partea de sus a acestora.

MessageView

RemoveMe este gratuita si nu necesita alte setari din partea utilizatorilor. Aceasta poate fi folosita imediat dupa instalare, si simplifica procesul de dezabonare al utilizatorilor de la newsletter-uri iritante.

Download RemoveMe (Chrome Extension).

STEALTH SETTINGS – Quickly unsubscribe from unwanted newsletters in your e-mail using RemoveMe

Dezabonati-va rapid de la multiple newsletter-uri primite prin e-mail folosind RemoveMe

About the author

stealth

Leave a Comment