Domeniile .INFO se incarca greu uneori?

Asta fiind topicul zilei. Acum ~ 2 saptamani am mai patit chestia asta cu un domeniu .info, dar am crezut ca este vorba de un conflict in .htaccess. La vremea aia, problema s-a rezolvat dupa ce am corectat gesile, desi ramasese un semn de intrebare. Greselile din .htaccess erau scrise cu mult timp inainte sa apara problema. In seara asta istoria se repeta.

Datele problemei :

1. Domenii .info hostate pe acelasi server. (VPS)

2. Domenii .info care au ns-uri comune.

3. Site-urile de pe domeniile .info de forma www.numedomeniu.info sau numedomeniu.info, nu vor sa serveasca paginile decat intr-un timp foarte mare. Se incarca extrem de greu.

4. Site-urile de pe subdomeniile .info (ex. subdomeniu.domeniu.info) se incarca fara niciun stres. Viteza de servire a paginilor web in timp rezonabil.

5. Toate domeniile .info sunt inregistrate prin aceasi companie de intregistrare domenii (namecheap.com).

6. Web site-urile de pe domeniile si subdomeniile .com, .net, .us, .org care sunt hostate pe acelasi server si inchiriate prin acelasi namecheap.com, nu au nici o problema. 

7. Domeniile .info raspund la ping ca si celelalte TLD-uri.

Rezolvarea problemei

– Habar n`am. Se rezolva singura. Apare din senin si se “evapora” dupa un timp. Timp in care pe serverul de web hosting nu se vede nimic anormal.

Domeniile .INFO se incarca greu uneori?

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment