[Updated] Download Windows Vista Ultimate SP1 Setup Files (Original & Untouched)

Acest articol nu mai este de actualitate. Windows Vista este un sistem de operare retras de Microsoft si nu recomandam instalarea si utiliarea lui. 
Toate link-urile de download au fost sterse si va recomandam sa accesti site-ul oficial al Microsoft pentru a descarca versiunile noi si originale ale Windows.

In urma cu ceva vreme am publicat pe stealthsettings.com link-urile de download pentru imaginile ISO cu versiunile oficiale, nemodificate, ale Windows 7. Cu ajutorul acestora, utilizatorii pot testa pentru 30 de zile acest sistem de operare, iar daca sunt in posesia unui cod de licenta, il pot activa pentru a-l folosi pentru o perioada nedeterminata pe computerele din dotare.

Pentru ca am primit mai multe cereri de la utilizatori, in postul de astazi vom publica link-urile de download pentru sistemul de operare Windows Vista Ultimate SP1, tot versiuni oficiale, originale si nemodificate, puse la dispozitie de acelasi partener Microsoft, Digital River.

Vista-Ultimate

Linkurile contin cate trei fisiere de setup, atat pentru versiunea de 32-biti cat si pentru cea de 64-biti, si anume un fisier .exe si doua fisiere .wim, necesare pentru crearea unui disc de instalare (rulati fisierul exe pentru a extrage fisierele setup din fisierele .wim, apoi folositi Windows 7 USB/DVD Download Tool pentru a crea disc-ul de instalare).

Download Windows 7 USB/DVD Download Tool

Nota: Pentru folosirea fisierelor de setup pentru Windows Vista Ultimate aveti nevoie de un cod de licenta genuine.

STEALTH SETTINGS – Download Windows Vista SP1 Setup Files (Original & Untouched)

[Updated] Download Windows Vista Ultimate SP1 Setup Files (Original & Untouched)

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment