[Updated] Download Windows Vista Ultimate SP1 Setup Files (Original & Untouched)

Acest articol nu mai este de actualitate. Windows Vista este un sistem de operare retras de Microsoft si nu recomandam instalarea si utiliarea lui. 
Toate link-urile de download au fost sterse si va recomandam sa accesti site-ul oficial al Microsoft pentru a descarca versiunile noi si originale ale Windows.

In urma cu ceva vreme am publicat pe stealthsettings.com link-urile de download pentru imaginile ISO cu versiunile oficiale, nemodificate, ale Windows 7. Cu ajutorul acestora, utilizatorii pot testa pentru 30 de zile acest sistem de operare, iar daca sunt in posesia unui cod de licenta, il pot activa pentru a-l folosi pentru o perioada nedeterminata pe computerele din dotare.

Pentru ca am primit mai multe cereri de la utilizatori, in postul de astazi vom publica link-urile de download pentru sistemul de operare Windows Vista Ultimate SP1, tot versiuni oficiale, originale si nemodificate, puse la dispozitie de acelasi partener Microsoft, Digital River.

Linkurile contin cate trei fisiere de setup, atat pentru versiunea de 32-biti cat si pentru cea de 64-biti, si anume un fisier .exe si doua fisiere .wim, necesare pentru crearea unui disc de instalare (rulati fisierul exe pentru a extrage fisierele setup din fisierele .wim, apoi folositi Windows 7 USB/DVD Download Tool pentru a crea disc-ul de instalare).

Download Windows 7 USB/DVD Download Tool

Nota: Pentru folosirea fisierelor de setup pentru Windows Vista Ultimate aveti nevoie de un cod de licenta genuine.

STEALTH SETTINGS – Download Windows Vista SP1 Setup Files (Original & Untouched)

Stealth

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Articles

/ / /
Tags: / / / / / / /
Back to top button