Download Windows “XP Mode” RC [Windows 7]

In urma cu ceva vreme (aprilie, parca) va povesteam despre , modalitatea marca Microsoft de a face legatura (sau trecerea mai lina) intre generatia si generatia (nu, nu se pune). Va prezentam pe scurt (si din nou) avantajele (momentan doar atat) folosirii acestuia in Windows 7. Adica:

Windows XP Mode is specially designed for small and medium-sized businesses to help ease the migration process to Windows 7 by providing additional compatibility for their older productivity applications. Users can run and launch Windows XP applications in Windows XP Mode directly from a Windows 7 desktop.

Saptamana trecuta, Windows XP Mode a fost promovat (de la Beta la RC), cu aceasta ocazie primind cadou si cateva caracteristici noi:

  • accesul la dispozitivele USB atasate computerului (imprimante, scanere, USB-stickuri, hdd-uri externe etc.) direct de pe Windows XP Mode.
  • lansarea aplicatiilor instalate in XP Mode direct din meniurile sau de pe desktopul Windows 7
  • accesarea folderelor default din Windows 7 (My Documents, Desktop, Pictures, Music si Video) direct din Windows XP Mode
  • copy/cut & paste intre Windows 7 si Windows XP Mode
  • accesarea jump-list din Windows 7 Taskbar pentru aplicatiile instalate in XP Mode
  • posibilitatea de a dezactiva sharing-ul intre Windows 7 si XP Mode
    De asemenea, Microsoftul a anuntat ca sunt in tratative cu OEM-urile pentru a include Windows XP Mode in sistemele Windows 7 preinstalate pe computerele acestora.
    Nota: Windows XP Mode RC este compatibil cu versiunile Professional, Ultimate sau enterprise ale Windows 7 RC sau RTM. De asemenea este necesar 1GB RAM aditional + 15 GB spatiu pe hdd si un procesor (CPU) care sa suporte hardware virtualization (asigurati-va ca AMD-V sau Intel VT sunt activate din BIOS).
Download Windows “XP Mode” RC [Windows 7]

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.