Colectie de SMS-uri, mesaje, poezii si urari de Paste

Desi este o rubrica de downloads, de data aceasta nu va fi de descarcat niciun fisier de aici. Doar o colectie de cateva mesaje numai bune de trimis prin SMS, e-mail sau pe o felicitare, prietenilor, iubitei, iubitului, familiei si apropiatilor.

Mesaje, SMS-uri si urari de Paste.

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit! Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie. HRISTOS A INVIAT!

[Imagine] – Felicitare pe care merge sa editati un text si sa o trimiteti prin e-mail sau MMS.

puisori-oua

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

Paste fericit, luminos, bucurii si sperante implinite. Hristos a Inviat!

Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!

Fie ca prin miracolul Invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire.

Fie ca Lumina sfanta si tainica a Momentului Invierii Mantuitorului, sa va arata Calea trezirii sufletului si a inDumnezeirii !

[imagine] Postcard cu oua si iepuras.

felicitare-paste

Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!

Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine.

Poate distanta sa ne tina departe unul de celalalt, insa nimic nu ma poate retine sa-ti urez: Sarbatori fericite si Hristos a Inviat! Al(a) tau(ta) prieten(prietena) de la multi, multi km departare…

Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

Iti urez ca anul acesta, de Paste, ce nu-ti aduce iepurasul… sa-ti aduca… ajutorul lui!

16 iepurasi: 8 se spioneaza, 5 sunt la somnic si frumos viseaza, 2 mai albiori dau cadou de sarbatori, iar ultimul a citit Un Nou Paste Fericit!

Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii sa readuca aurul in inimile noatre. PASTE FERICIT si HRISTOS A INVIAT!

[Imagine] – Iepuras cu multe oua vopsite in diferite culori. [E-mail, poster, MMS]

iepuras-poza-felicitare

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Pasti fericit!

Hristos a inviat! Lumina primiti si daruiti. In belsug si lumina cu cei dragi sa traiti.

Credinta face totul posibil, dragostea face totul usor. Pasti fericit!

A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat!

Ce-am fi fost azi daca nu ar fi fost El ieri. Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea. Simtim bucuria pentru ca El a simtit tristetea. Suntem liberi ca Hristos a inviat!

A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului… sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit.

E-n somn de salcii, un vis de rastignire/ E plans de miei si plaiuri cu verdeata/ Hristos sa va aduca lumina/ In noaptea renuntarii la moarte pentru viata!

Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute. Sa aveti parte de sanatate si de mult bine.

Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inima si viata ta…Sa iti de-a pace, bucurie si "tarie" ca sa spui si altora ca HRISTOS A INVIAT…IN INIMA TA !!! :-))

Taina invierii…ce nu am da sa o primim,
Doar prin iertare si iubire o gasim,
Un gand curat si luminat, afara clopotele bat,
HRISTOS A INVIAT!

Priveste prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui ISUS: "Pentru tine am facut-o." Sarbatori fericite! HRISTOS A INVIAT!

Lumina invierii Domnului nostru Isus Hristos sa va lumineze fiecare clipa din fiecare zi PASTE FERICIT !

Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inimile si viata voastra…Sa va de-a pace, bucurie si "tarie" ca sa spune-ti si altora ca HRISTOS A INVIAT !!!

Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni….Hristos a Inviat!

[Imagine] Iepuras cu urechi roz . E haios :))

iepure-urechi-roz

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa-ti aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta.

In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna… HRISTOS A INVIAT!

Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou special pentru tine, sa-ti urez un Paste fericit cu rasete de si voie buna.

Anul acesta nu mai exista sponsorizari :) asa ca iti aduc doar urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire. Semnat: Iepurasul!

Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul, Sa v-aduca pe-nserat, Paste bun si Luminat!

 

——-

Pentru a trimite aceste mesaje cat mai usor de pe  telefonul mobil, fara sa va mai chinuiti sa le scrieti pe tastele telefonului, folositi un soft manager gen NOKIA PC Suite. ;)

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.