Fake Antivirus Remover (Detecteaza si sterge falsii antivirusi)

Vedeti pe multe site-uri mesaje care va anunta ca PC-ul dvs. este infectat cu un numar de virusi si cu un numar de fisiere suspecte. Aceste programe sunt fake antivirus. Adica programe antivirus false.
Aceste site-uri va recomanda sa faceti urgent o scanare online apoi sa instalati un antivirus pus la dispozitie de “expertii” care v-au avertizat asupra infectarii PC-ului. Alte alerte online nici nu va mai avertizeaza atunci cand instaleaza in PC-ul dvs. asa zisele software-uri antivirus. Este de ajuns sa faceti click pe un buton de “Scan Now!” si programul incepe sa se instaleze. Dupa instalarea programului “antivirus” exista doua cai prin care incearca sa scoata ceva bani de la dvs. Prima metoda raportul de scanare. Falsul program antivirus scaneaza PC-ul si va arata ca aveti foarte multe fisiere infectate, iar pentru a le devirusa este nevoie sa cumparati programul (nu-l cumparati pentru ca ramaneti fara bani si oricum PC-ul dvs. nu va fi in siguranta cu un asemenea software).
A doua metoda este cu un fake antivirusspyware.  Falsul antivirus se instaleaza pe PC-ul dvs. va trimite mesaje care instiinteaza ca descopera fisiere virusate si va afiseaza raporte de devirusare 100%. De fapt, acest fals antivirus nu face altceva decat sa va infecteze PC-ul cu o gama larga de aplicatii spyware, adware, trojans plus alte minuni de genul acesta.
Pentru a verifica daca pe PC-ul dvs. a fost instalat un astfel de program, aplicatia Remove Fake Antivirus va este de folos. Detecteaza cele mai populare programe de fake antivirus si va ajuta sa dezinstalati software-urile antivirus false.

Va ajuta sa scapati de antivirusi falsi precum:

* Cyber Security
* Alpha Antivirus
* Braviax
* Windows Police Pro
* Antivirus Pro 2010
* PC Antispyware 2010
* FraudTool.MalwareProtector.d
* Winshield2009.com
* Green AV
* Windows Protection Suite
* Total Security 2009
* Windows System Suite
* Antivirus BEST
* System Security
* Personal Antivirus
* System Security 2009
* Malware Doctor
* Antivirus System Pro
* WinPC Defender
* Anti-Virus-1
* Spyware Guard 2008
* System Guard 2009
* Antivirus 2009
* Antivirus 2010
* Antivirus Pro 2009
* Antivirus 360 and
* MS Antispyware 2009

Download Fake Antivirus Software – Download link (update 2016)

Aplicatia are doar 212 KB si nu necesita instalare. Descarcati executabilul de mai sus si rulati aplicatia Remove Fake Antivirus.exe.

Remove Fake Antivirus Software

La finalul scanarii va este afisat un raport detaliat. In cazul descoperirii unor antivirusi falsi, va ajuta sa porniti procesul de dezinstalare.

Aceasta aplicatie este compatibila pe sistemele de operare Windows XP, Windows Vista si Windows 7.
Este utila in special pentru cei care fac service calculatoare. Nu de putine ori sunt chemat la rude sau prieteni pentru a repara calculatoarele. O astfel de aplicatie ma ajuta sa descopar foarte usor daca pe PC a fost instalat un antivirus fals.

Leave a Comment