Download: TOSHIBA Recovery Disc Creator [Vista Pre-Installed]

Update 2016

Microsoft a retras Windows Vista, iar compania Toshiba nu mai produce de cativa ani laptop-uri cu Windows Vista preinstalat. Acest articol nu mai este de interes decat pentru persoanele care mai au inca laptop-uri cu sisteme de operare care nu au mai fost actualizate din 2006. Daca inca mai folositi Windows Vista, va recomandam sa va actualizati sistemul de operare.

Multi care si-au cumparat laptop-uri TOSHIBA cu Windows Vista preinstalat, la achizitionare nu au primit nici un DVD Recovery Disc Creator, in schimb, intr-una din partitiile HDD-ul se gaseste un folder (HDDRecovery) de cativa GB care contine sistemul de operare, driverele si softurile necesare resuscitarii sistemului.
Folderul HDDRecovery nu trebuie mutat sau redenumit pana nu este scris pe doua DVD-uri cu ajutorul unui soft Toshiba Recovery Disc Creator. Problema este ca unii utilizatori au dezinstalat acest program inainte de a crea Recovery Disc-ul, iar kit-ul de instalare al acestui soft nu se gaseste pe nicaieri. Nici macar pe site-ul oficial al Toshiba.

Dupa ce am facut si eu aceasta prostie (sa dezinstalez softul inainte sa creez DVD-urile) am reusit totusi sa recuperez kit-ul de instalare al TOSHIBA Recovery Disc Creator :P

TOSHIBA Recovery Disc Creator

Dupa ce descarcati si dezarhivati fisierul de mai sus, intrati in folderul TOSHIBA Recovery Disc Creator si rulati TRORDCLauncher.exe. Daca sunteti intampinat de mesajul “The recovery medium creation is impossible” asigurati-va ca folderul HDDRecovery nu a fost mutat din partitia secundara a HDD-ului.

toshiba-recovery-disc-creator

Acest soft poate fi de ajutor utilizatorilor care si-au cumparat laptop-uri Toshiba cu Windows Vista Home Premium pre-instalat. TOSHIBA Recovery Disc Creator a fost testat pe un laptop Toshiba A300 1QE, dar este foarte posibil ca acest soft sa fie compatibil si pe alte modele de laptop-uri Toshiba.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.