Windows Vista si Windows 7 in limba ta (Romana inclusa)

Majoritatea calculatoarelor de pe piata romaneasca au Windows Vista sau Windows 7 preinstalat cu interfata in limba romana, dar sunt unii utilizatori care si-au cumparat calculatoare cu Home Premium ale acestor sisteme de operare care nu au inclus pack-ul de limba romana. Pentru aceia care folosesc editii Home Premium si doresc o interfata Vista/Windows 7 in limba romana, exista o solutie foarte simpla. Un programel care downloadeaza de pe site-ul oficial al Microsoft limba dorita si o instaleaza pe sistemul dvs.
Acest program nu este dedicat numai romanilor. Poate instala peste 35 de limbi, fiind compatibil pe toate distributiile de Windows Vista si Windows 7 (Home Premium, Ultimate, Basic, Enterprise, etc @Vista MS), 32 si 64 biti.

– > Arabic
– > Bulgarian
– > Chinese (simplified)
– > Chinese (Hong Kong S.A.R.)
– > Croatian
– > Czech
– > Danish
– > Dutch
– > English
– > Estonian
– > Finnish
– > French
– > German
– > Greek
– > Hebrew
– > Hungarian
– > Italian
– > Japanese
– > Korean
– > Latvian
– > Lithuanian
– > Norwegian
– > Polish
– > Portuguese (Brazil)
– > Portuguese (Portugal)
– > Romanian
– > Russian
– > Serbian (Latin)
– > Slovak
– > Slovenian
– > Spanish
– > Swedish
– > Thai
– > Turkish
– > Ukrainian

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, nu este nicio sansa sa va pierdeti in setarile acestui program. Este foarte simplu de utilizat de catre oricine. Tot ce trebuie sa faceti, este sa apasati butonul “Add language” si sa adaugati limba dorita. Dupa ce ati adaugat limba, mergeti sub “Installed languages”, selectati limba si apasati butonul “Change language”.

Acest program nu necesita instalare. Descarcati arhiva vistalizator.zip (download!), dezarhivati si rulati Vistalizator.exe.

Caracteristici soft:

– Modifica limba sistemului de operare Vista/windows 7 in mai putin de 5 minute

– Foloseste pachetele de limbi originale ale Microsoft Windows Vista si Microsoft Windows 7.

– Puteti instala mai mult de 35 de limbi si le puteti schimba oricand cu usurinta.

– Compatibil Windows Vista/Windows 7 32-biti si 64-biti.

– Compatibil cu toate distributiile de Windows Vista, Vista SP1, Vista SP2 si Windows 7

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment