Esti pasionat(a) de…decojit banane?

Cu chestia asta trebuie sa va iau mai usor pentru ca este sensibila rau. Este o inventie dedicata exclusiv celor care si-au facut un hobby din decojitul bananelor sau celor care vor sa-si perfectioneze tehnica decojitului de banane.

banana_mania

Instrumentul (scula) din imaginea de mai sus este inventia unor japonezi, si va ofera aceasi satisfactie pe care o aveti atunci cand decojiti o banana.

Puteti decoji banana orinde va aflati. La birou, pe strada, intr-o cofetarie sau acasa, fara a fi nevoie sa muscati din ea. Senzatia va fi aceasi si satisfactia garantata. 

PS. Stiu ca acest post iese putin din tiparul , dar poate fi considerat… tutorial. Incepand cu luna martie 2009 puteti cumpara aceasta banana de pe Dazzling Banana pentru ~ $6. Desi acest produs este japonez, numele are o oarecare rezonanta in lima romana… Dazz…zz..ling Banana. Pffiuu.. :))

LA. Uitasem sa specific un lucru foarte important. Acesta banana poate fi decojita de cate ori doriti.

Esti pasionat(a) de…decojit banane?

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment