HFSExplorer helps you to read Mac-formatted Hard disks in Windows

Daca aveti nevoie de o aplicatie care poate citi un hard-disk formatat sub Mac Os in Windows, atunci aceasta este HSFExplorer (poate citi fisierele sistemelor HFS – Mac OS Standard, HFS+ – Mac OS Extended si HFSX – Mac OS Extended cu fisiere cu denumire de tip ‘case sensitive”). HFSExplorer va permite sa cautati rapid prin HDD cu ajutorul unui browser cu interfata grafica, sa extrageti fisiere sau sa vizualizati informatii detaliate despre volum si sa creati imagini ale continutului.

Aplicatia are la baza Java, iar pentru a functiona aveti nevoie de Java Run-time. Inca o calitate notabila a HFSExplorer este faptul ca poate citi majoritatea imaginilor .dgm, create  pe Mac, inclusiv imaginile arhivate zlib/bzip2 si imaginile criptate AES-128. In plus suporta programele pentru partitionare Master Boot Record, GUID Partition Table si Apple Partition Map.

hfsx

HFSExplorer are doua moduri de logare: user si administrator (cu privilegii crescute). Daca vreti sa accesati o partitie a hard-discului, si folositi sistemul de operare Windows Vista, atunci porniti HFSExplorer in”Administrator mode”.

hfs

Download HFSExplorer.

HFSExplorer helps you to read Mac-formatted Hard disks in Windows

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment