Firefox 3.0.5 Black Themes

Nu putini sunt fanii nuantelor de negru si ale combinatiilor negru-argintiu, negru-galben & negru-rosu. Desi in ultima vreme am preferat sa folosesc teme grafice in nuante cat mai deschise, mai am perioade in care incep sa caut teme si skin-uri grafice negre pentru Windows, Firefox si pentru .

Iata o colectie de patru teme negre pentru Firefox. Nu sunt creatia noastra si nici nu sunt de pe vreun site de hack. Sunt teme disponibile la download pe addons.mozilla.org pentru oricare utilizator.

1. RulerDark Style (Firefox Theme) – Nu este tema mea preferata dar cu siguranta este o tema setata “default” de multi utilizatori. Peste 24.000 de download-uri.

rulerdark

Install RulerDark 1.2.3 – click aici

2. RedShift V3 2.95 are ingredientele necesare care sa satisfaca iubitorii combinatiei rosu-negru. Un design bine elaborat si o tema 100% functionala  care pana la aceasta ora are 5,258,324 de download-uri.

redshift

Download & Install – RedShift V3 Firefox Theme – click

3. Nu inteleg de ce Glaze Black 3.1 are doar ~ 23.500 de download-uri, pentru ca este o tema grafica extraordinara.

glaze

Download & Install – Glaze Black 3.1 Firefox Theme – click

4. ANTHEM 1.4 (Dark & Silver) este o tema grafica 100% functionala si originala. Iconitele grafice sunt putin diferite fata de restul temelor Firefox si acest element a contribuit cu siguranta la numarul de download-uri ;) 183,157 pana la aceasta ora.

anthem 

Download & Install ANTHEM 1.4 Firefox Theme – click

Toate temele au fost testate pe Firefox 3.0.5.

*Pisica din screenshot-urile de mai sus nu este inclusa in nicio tema de Firefox si nu este disponibila pentru download. Se afla in versiune beta de ~ 4 luni :)

Firefox 3.0.5 Black Themes

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment