Uninstall Windows Vista Service Pack 2 Beta

Dupa ce am aratat cum se poate instalata Windows Vista Service Pack 2 Beta, este momentul sa aratam si cum puteti dezinstala acest update al Windows-ului si cum puteti sa reveniti la Windows Vista Service Pack 1 (final). Screenul de dupa instalarea Vista SP2 a venit cu o surpriza in coltul din dreapta-jos al spatiului de lucru (desktop). Dupa al doilea restart apare “Windows Vista (TM) Evaluation Copy. Build 6002”. Pentru utilizatorii care au o copie legala a Windows Vista, acest mesaj ia pus putin pe ganduri. De regula, Microsoft afisa astfel de mesaje pentru utilizatoriii care nu aveau o copie legala a produsului. Adica nu era “Genuine”. Dupa update-ul la Vista SP2, acest mesaj indica ca ati instalat o versiune de test a software-ului limitata de timp. “Windows Vista (TM) Evaluation Copy. Build 6002” poate sa dispara dupa cateva reporniri ale calculatorului sau…poate sa dispara odata cu al doilea restart de dupa dezinstalarea Service Pack 2.

Cum dezinstalam Windows Vista Service Pack 2 Beta.

1. Start – > in start  Start Search scrieti appwiz.cpl si apasati Enter. Se deschide lista de programe instalate.

2. In bara din stanga a listei de programe click pe “View Installed Updates”. 

3. Cautati si selectati din lista de update-uri Service Pack for Microsoft Windows (KB948465), apoi apasati Uninstall.

4. Urmati procesul de dezinstalare.

Dupa primul restart de la dezinstalarea SP2, in coltul din dreapta jos al desktop-ului o sa va apara Windows Vista (TM) Evaluation Copy. Build 6001.

evaluation-copy

Acest mesaj o sa dispara dupa urmatorul restart al calculatorului.

Uninstall Windows Vista Service Pack 2 Beta

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.