FlashFXP – Drag & Drop Files [Windows Vista]

Cel mai simplu si cel mai complex client de FTP pentru Winodws XP si Windows Vista. Folosesc FlashFXP de cativa ani si nu am fost dezamagit niciodata. Consuma foarte putine resurse si pune la dispozitie toate uneltele necesare oricarui nivel de utilizator.
Pe Windows Vista Home Premium am intampinat o problema cu transferul de fisiere. Mai exact nu prea mergea sa folosesc drag & drop. Sa duc fisierele de pe desktop in ecranul de transfer al FlashFXP.

drag-drop-flashfxp-file

Am cautat pe google.com o rezolvare la aceasta problema si am observat ca sunt destule intrebari fara raspuns. Problema vine de la permisunile de rulare (privilegiile) a FlashFXP si de la restrictiile UAC ale Windows Vista.

Rezolvare:

1. Mergeti in folderul FlashFXP din Program Files. Acolo unde este instalat FlashFXP-ul. (C:Program FilesFlashFXP)

2. Click-dreapta pe FlashFXP.exe si click pe Properties.

3. Click pe tab-ul Compatibility si sub “Privilege Leveldebifati casuta din dreptul “Run this program as an administrator”. Click Apply.

4. Click pe tab-ul Security si setati toate privilegiile pentru userul: Users (Nume-UserUsers).

Userul admin al sistemului de operare pe care ruleaza FlashFXP trebuie sa aibe privilegii de modificare asupra executabilului. Vedeti cum puteti schimba aceste permisiuni de rulare : .

5. Click Apply & OK. 

Acum puteti folosi drag & drop din calculator in ecranul de transfer (Queue) al FlashFXP.

FlashFXP – Este un client FTP (File Transfer Protocol) pentru sistemele de operare Windows, care ofera cea mai usoara si mai rapida cale de a transfera fisiere intre computerele locare si serverele de pe Internet sau LAN.

Versiune disponibila la aceasta data: FlashFXP v3.6 – flashfxp.com

FlashFXP – Drag & Drop Files [Windows Vista]

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.