Generati liste cu numele fisierelor din orice folder Windows cu Directory File List

Daca aveti nevoie sa creati o lista cu numele tuturor fisierelor dintr-un anumit folder Windows, Directory File List este exact ceea ce va trebuie.

DirectoryFileList

Directory File List este o aplicatie gratuita care permite utilizatorilor sa genereze rapid liste care sa contina numele fisierelor din orice director Windows. De asemenea, aceasta are si optiunea sa listeze toate fisierele aflate in subfolderele continute de un anumit folder. Aplicatia nu listeaza doar numele fisierelor dintr-un folder, ci poate lista si atribute (pana la 250 pentru un singur fisier) ale fisierelor respective, in functie de specificarile facute (bifate) de user. Listele pot fi salvate in 3 formate diferite, si anume TXT, CSV si TSV.

dfl-options

Interfata Directory File List este una extrem de simpla, dar foarte customizabila, usor de inteles si de folosit de orice tip de utilizator Windows. Pentru a genera o lista cu numele fisierelor dintr-un folder este de ajuns sa scrieti calea catre folderul respectiv in campul din dreptul Target, iar in campul din dreptul Output scrieti calea catre folderul unde doriti sa fie salvata lista (poate fi si acelasi folder ale carui fisiere doriti sa le listati). Pentru a selecta ce atribute sa fie listate odata cu numele fisierelor, dati click pe Options apoi bifati respectivii parametri.

Nota: Aplicatia nu necesita instalare (este portabila) si este compatibila cu toate versiunile Windows XP, Windows Vista si Windows 7.

STEALTH SETTINGS – Generate lists of files in any Windows folder with Directory File List

Generati liste cu numele fisierelor din orice folder Windows cu Directory File List

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.