Download Mozilla Firefox 6 Versiunea Finala

Si inca o data Mozilla si-a batut recordul de viteza odata cu lansarea versiunii finale Firefox 6, la mai putin de doua luni de cand anuntam .

firefox

Desi nu aduce cine stie ce modificari la interfata browserului (decat evidentierea adreselor de web in bara de adrese), Firefox 6 se lauda cu o viteza de incarcare de pana la 20% mai mare decat a versiunii anterioare (in special pentru mai multe tab-uri deschise), lucru care ramane de testat si de confirmat (sau infirmat). In plus vine la pachet cu aproximativ o mie de fixuri care doresc sa imbunatateasca experienta de navigare a userilor Firefox.

firefox-6

Firefox 6 aduce si o veste buna pentru developerii Web, si anume unealta Scratch, disponibila in sectiunea Web Developement, care ofera un suport excelent pentru HTML5 si permite testarea interactiva (in timp real) a scripturilor Java.

Download Firefox 6 pentru Windows.

Download Firefox 6 pentru Linux.

Download Firefox 6 pentru Mac.

Desi recomandam updatarea browserului Firefox de catre toti utilizatorii acestuia, va sugeram totusi sa nu va atasati prea tare de versiunea cu numarul 6, intrucat se pare ca a 7-a vine rapid din urma si se zvoneste ca va aduce modificari ceva mai substantiale de performanta si de interfata.

Nota: Daca doriti Firefox 6 in alta limba in afara de engleza (inclusiv romana), mergeti la acest link.

STEALTH SETTINGS – Download Mozilla Firefox 6 Final Version

How to » Internet » Mozilla Firefox » Download Mozilla Firefox 6 Versiunea Finala

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment