Google 502 Error – Down, down, down

La nici o luna de la ultima “mega-surpriza” marca Google Inc., aceea cand toate site-urile erau vazute de motorul de cautare google.com ca fiind daunatoare PC-urilor din intreaga lume, inca una ne este servita pe tava: 502. Google Error (eroare care apare la majoritatea serviciilor Google).

google_502_error

Eroarea a fost semnalata initial inainte de ora pranzului (ora Romaniei), iar problema persista chiar si la aceasta ora (17:50). Chiar daca printre picaturi (a se citi refresh-uri) ne putem verifica e-mailurile sau putem accesa alte conturi Google cum ar fi cele de Adsense, Analytics si Reader, aceasta “a 502-a eroare” dureaza putin cam mult pentru gusturile utilizatorilor care s-au obisnuit cu un Google invincibil.

De unde si reluarea intrebarii: Este cumva amenintat monopolul Google?

…please try again in 30 seconds.

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Am o bogată experiență în sistemele de operare: macOS, Windows și Linux, dar și în limbaje de programare și platforme de blogging (WordPress) și pentru magazine online (WooCommerce, Magento, PrestaShop).

How to » Curiosity » Google 502 Error – Down, down, down
Leave a Comment