Google 502 Error – Down, down, down

La nici o luna de la ultima “mega-surpriza” marca Google Inc., aceea cand toate site-urile erau vazute de motorul de cautare google.com ca fiind daunatoare PC-urilor din intreaga lume, inca una ne este servita pe tava: 502. Google Error (eroare care apare la majoritatea serviciilor Google).

google_502_error

Eroarea a fost semnalata initial inainte de ora pranzului (ora Romaniei), iar problema persista chiar si la aceasta ora (17:50). Chiar daca printre picaturi (a se citi refresh-uri) ne putem verifica e-mailurile sau putem accesa alte conturi Google cum ar fi cele de Adsense, Analytics si Reader, aceasta “a 502-a eroare” dureaza putin cam mult pentru gusturile utilizatorilor care s-au obisnuit cu un Google invincibil.

De unde si reluarea intrebarii: Este cumva amenintat monopolul Google?

…please try again in 30 seconds.

How to » Curiosity » Google 502 Error – Down, down, down

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment