Evitati site-urile riscante cu ajutorul WOT (Web of Trust)

De cate ori s-a intamplat sa nimeriti pe anumite site-uri care sa va viruseze computerele? Probabil de (foarte) multe ori. Dar daca ati putea evita site-urile de gen, menajandu-va astfel sistemele?

WOT (mai exact Web of Trust) este un add-on (creat de Against Intuition Inc.) care avertizeaza utilizatorii in legatura cu site-urile cu reputatie proasta permitand-ule acestora sa navigheze in siguranta pe internet.

web_of_trust

WOT combina experienta si rating-ul utilizatorilor sai (numai rating-urile de incredere sunt selectate) cu surse de rating independente de acestia (liste de site-uri cu continut riscant), in prezent ~ 21 de milioane de site-uri fiind “etichetate” pe aceste criterii. Se integreaza ok in majoritatea motoarelor de cautare si are “relatii de prietenie” cu Firefox/Flock si Internet Explorer.

Overall, WOT brings something new in this field of Internet security and parental control and, despite the fact that it is just a simple extension for Firefox or Internet Explorer, it does a great job. It can be improved and hopefully it will be.

Download WOT pentru Internet Explorer.

Download WOT pentru Firefox/Flock.

Evitati site-urile riscante cu ajutorul WOT (Web of Trust)

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.