i-Knock – Instant Messaging Notifier

O creatura de… alerta IM (Instant Messaging Notifier), capabila sa va anunte intr-un mod foarte original (loveste cu ciocanelul, la cap), atunci cand sunteti contactat de un prieten pe Yahoo! , Skype sau MSN.

Desi in acest moment permite personalizare audio pentru mesajele primite si compatibilitate pentru trei sisteme de IM, i-Knock cred ca mai poate fi dezvoltat foarte mult. Ideea celor de la STYSEN, de a creea o “alerta” gen, este foarte faina, dar parca lipseste ceva…poate designul :-?.

Ma gandesc cati bani ar putea sa faca Yahoo!, cu divizia daca ar scoate la vanzare mingiute cu smiley-uri, simple. Dar daca le-ar face conectabile la USB, pentru alertele Yahoo! ? ;;) Cred ca ar fi o idee buna si ar prinde bine, mai ales pe piata din Romania. Personal, mi-as cumpara asa ceva (, dar mai vreau!:)), la un pret rezonabil.

ym-smiley-balls

Mda. Am facut postul pentru i-Knock si am ajuns la Y!M :) Pentru mai multe detalii despre jucarioara de mai sus, click aici. 

i-Knock IM Notifier:

Works with Skype, MSN, Yahoo & other Instant Messengers

Message, Mail & User Log-on Notification

Easy to Use USB Plug NPlay

Customizable MP3 Sound Alerts

Special Alerts for Over 20 Emoticons

.

i-Knock – Instant Messaging Notifier

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.