Online privacy solution – Mask Surf

Scriam acum un an si ceva despre . Un soft free, care foloseste proxy pentru a va proteja identitatea atunci cand accesati o pagina web.

Mask Surf face in principiu cam acelasi lucru, numai ca ofera o mai buna protectie a identitatii dvs. In comparatie cu majoritatea softurilor de ““, Mask Surf, mascheaza sau ascunde informatii referitoare la tipul sistemului de operare (OS) si al browser-ului (Firefox, Opera, Flock, IE, Safari, etc), precum si adresa de IP a dvs. folosind tehnologia Tor (un proiect de dezvoltare a unei retele de tunele virtuale care sa permita utilizatorilor ascunderea identitatii online) .

Mask Surf, pe langa rolul de protector al identitatii online,este si un bun cleaner. Poate fi configurat sa stearga cache-urile, URL cache, formuri & parole, cookies si downloads history. Daca folositi mai multe browsere, puteti configura aplicatia pentru fiecare browser in parte.

masksurfstd3

Ca un bonus de protectie, va scuteste si de curiosii care cauta “cum pot afla IP-ul unei persoane de pe y!Messenger?” ;). Pe langa compatibilitate cu cele mai cunoscute browsere, aplicatia ofera suport si pentru cele mai populare sisteme de IM (AIM, Windows Messenger, Yahoo! Messenger si ICQ).

Download: Mask Surf Standard $35

Aplicatia ruleaza pe sisteme de operare Windows 2000XPVista. Pentru mai multe detalii vizitati www.thanksoft.com.

Online privacy solution – Mask Surf

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment