ANONYMITY & PRIVACY

JAP este un soft dezvoltat in cadrul Project Anonymity in the Internet  , sustinut de German Research Foundation si  Federal Ministry of Economics and Technology. La ce este bun JAP-ul  ? Ajuta sa-ti schimbi identitatea online cand navighezi pe site-uri web. Mai exact , JAP este un soft de proxy care schimba IP-ul browserului facand imposibila localizarea celui care-l foloseste.

Softul este 100% free , dar contine o lista de proxy servers in care majoritatea serverelor cer o taxa de utilizare. Sunt si cateva servere free dar viteza de navigare este foarte scazuta de cele mai multe ori .

Pentru download si mai multe detalii viziteaza : anon.inf.tu-dresden.de

Alte programe de proxy : Proxy – Surf Anonymously

How to » Downloads » ANONYMITY & PRIVACY

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Rochii de vara

Leave a Comment