Fii anonim pe Internet cu Free Hide IP [Privacy tip]

Fiecare a dorit ca macar o singura data sa poata naviga pe Internet fara sa lase urme. Cea mai buna solutie? Schimbarea adresei de IP. Majoritatea dintre utilizatori folosesc proxy-uri pe care, de cele mai multe ori le “seteaza” manual sau folosesc anumite website-uri care isi fac treaba mai mult sau mai putin satisfacator, deobicei contra cost.

Free Hide IP este un program micut si light (consuma extrem de putine resurse), creat special pentru a va proteja intimitatea in timpul navigarii pe Internet. Folosind acest program va puteti schimba adresa de IP si astfel va veti apara identitatea si mai ales, va veti putea ascunde urmele activitatilor dvs online: site-urile pe care ati intrat etc. De asemenea, avand in vedere ca veti naviga folosind proxy, veti putea intra pe site-uri care va sunt inaccesibile atunci cand folositi adresa reala de IP.

proxy

Cum se foloseste Free Hide IP

  • la prima folosire, imediat dupa instalare, dati intai click pe Update Proxy List. Va fi generata o lista de proxy-uri pe care le veti putea folosi pentru a va ascunde identitatea
proxy_list
  • dupa crearea listei de Proxy-uri, dati click pe Hide My IP (va fi selectat un IP aleatoriu din lista respectiva)
  • cand veti dori sa reveniti la adresa IP reala, este de ajuns sa dati click pe Stop Hiding IP

Download Free Hide IP.

Enjoy browsing!

Nota: Acest program a fost scanat cu Kaspersky AV si MS Security Essentials (virus free).

LA. Aplicatie compatibila cu Internet Explorer, Opera, Safari. Nu functioneaza pentru Firefox, Flock si Chrome.

How to » Downloads » Fii anonim pe Internet cu Free Hide IP [Privacy tip]

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment