(500) Internal Server Error / Windows Live Writer

Ieri in jur de ora 16 toate site-urile hostate pe contul de la bluehost dadeau eroare de server ( 500 ) Internal Server Error si asta a tinut cateva ore bune…sau cel putin pana am plecat eu de la pc. Ma chinuiam sa postez ceva pe tryout.ro si cred ca am stat mai bine de o ora sa reusesc . Intalneam in mod repetat eroarea ( 500 ). Aveau cateva secunde in care mergeau bine  dar la vorba lui Eugen…din 10 click-uri la 8 intalneam eroare. Am trimis in jur de ora 19 un mail la bluehost sa aflu ce se intampla si sa rezolve problema intr-un fel. Bun. De cateva luni suportul impecabil cu raspuns la maxim 15 min s-a transformat in unul aproape inexistent, ca dovata ca nici la ora actuala nu am primit raspuns la mail. Dupa ce am trimis  trimis mail-ul la ora 19 (timp in care ma chinuiam sa postez ceva pe tryout.ro) m-am lasat pagubas si am  inchis Windows Live Writer . In jur de ora 22 am revenit la pc si fara sa incerc sa postez ceva am observat ca toate site-urile mergeau fara probleme. De buba  mi-am dat seama imediat ce am deschis Windows Live Writer si am vazut ca site-urile au picat , iar dupa Publish am intalnit eroarea :

Error attempting to connect to weblog at:
http://www.tryout.ro/xmlrpc.php

The operation has timed-out. 

Da,  (500) Internal Server Error a aparut din cauza la Windows Live Writer asa cum au mai patit si altii ( aici si aici ). Nu am inteles de ce pana ieri dimineata mergea totul fara probleme.

(500) Internal Server Error / Windows Live Writer

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment