Inregistreaza un domeniu (TLD) .TEL …

…sau nu.

Am o presimtire ca domeniile .TEL puse pe liber la inregistrare pentru oricintel-domain-demoe doreste, vor avea o soarta mai jalnica decat domeniile .mobi (cel putin in randul persoanelor fizice).
Inainte sa va inghesuiti la un domeniu .TEL trebuie sa stiti ca un domeniul .tel nu  are acelasi statut ca un domeniu .ORG, .NET, .COM sau .RO. Domeniul .TEL se adreseaza persoanelor fizice si juridice care doresc sa-si tina online datele de contact, link-urile blogurilor, site-urilor preferate si retelelor sociale. Acest domeniu nu poate fi hostat decat la TelNic, iar pe el nu o sa aveti acces FTP, etc cPanel pentru a va putea tine un site sau un blog. 
Probabil ca pe viitor domeniile  .TEL vor intra automat intr-un catalog gen Pagini Aurii si in acest caz ar putea fi tentante pentru companii.
Cei care doresc sa vada un domeniu .TEL la treaba pot accesa justin.tel, iar daca sunteti hotarat sa inregistrati un domeniu .TEL, o oferta buna este la name.com ($8.95).

Inregistreaza un domeniu (TLD) .TEL …

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment