Microsoft Fix It Center iti rezolva problemele cu Windows-ul

Sa fim seriosi, un Windows care sa mearga “struna”, fara nici un hop, nici o opintire, nici un crash, nici un bug sau blue (black, green or rainbow) screen ar fi plictisitor. Adica nu ar reprezenta nici o provocare reala pentru useri, mai ales pentru cei obisnuiti cu adrenalina (evident, glumesc).

Cu toate acestea, majoritatea problemelor “servite” de sistemele Windows sunt dificil de rezolvat, sau  rezolvarile acestora necesita – de cele mai multe ori – ceva mai mult timp decat ne putem permite. Pentru astfel de cazuri Microsoft ne vine in ajutor (sau cel putin incearca) cu Fix It Center Beta.

Microsoft Fix It Center Beta este un soft/tool cu ajutorul caruia putem rezolva intr-un timp cat mai scurt diferite probleme (in general comune sau frecvente) pe care le putem intampina in timpul folosirii unui sistem Windows. Acesta se bazeaza pe scripturile oferite inca de anul trecut de Microsoft pentru rezolvarea unor probleme “populare” printre userii Windows, cum ar fi erorile de printare, sunet sau video si erorile interfatei Aero.

7_fixit fixit_option

Dupa instalarea Fix It Center, acesta va cauta eventualele probleme ale sistemului, apoi le va rezolva automat sau va notifica existenta acestora (in functie de alegerea userilor la rularea troubleshooter-ului). In plus, va preveni aparitia altor probleme (evident, tot comune) datorita unei verificari proactive si instalarii de updateuri.

Microsoft Fix It Center ne ofera si posibilitatea sa cream conturi online (este necesar un id Windows Live), unde vor fi stocate informatii detaliate despre computerele din dotare si prin intermediul carora putem obtine ajutor si suport suplimentar in legatura cu problemele intalnite. De asemenea, in respectivele conturi Fix It vor fi stocate si informatii in legatura cu solutiile oferite pentru diversele probleme descoperite in sisteme (daca veti folosi acelasi cont de la diferite calculatoare, datele despre fiecare dintre acestea vor fi inregistrate in contul respectiv).

Download Microsoft Fix It Center (beta version).

Nota: Fix It Center este compatibil cu toate versiunile Windows XP, Windows Vista si Windows 7. In cazul in care in timpul instalarii pe XP veti intalni eroarea Additional software is required to run Fix It Center, instalati .NET Framework 2.0 si reluati procesul de la capat. Daca Fix It Center nu ofera solutii pentru anumite probleme ale sistemului, incercati si Fix It Center Online.

Microsoft Fix It Center iti rezolva problemele cu Windows-ul

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment