Mouse special pentru World of Warcraft?

RTS, precum si jocurile FPS ar fi bine sa fie jucate cu proprii lor mousi speciali, dar un MMORPG ar avea de un mouse special? Se pare ca da. SteelSeries au dezvoltat un mouse special pentru impatimitii de World of Warcraft (WoW). Cea mai mare trasatura a acestui mouse, sunt butoanele. De trei ori mai multe decat degetele de la o mana (in mod normal 5 degete :)). Mouse-ul are 15 butoane programabile in functie de preferintele fiecaruia, iar luminitele interioare se aprind intr-o multime de culori, pe trei nivele de intensitate in 16 milioane de combinatii.

SteelSeries-World-Of-Warcraft-Mouse

Acest mouse lansat de SteelSeries, este disponibil pentru pretul de 99.99 USD.

wow mouse

– Macros up to 160 characters
– A total of 15 programmable buttons
– Over 130 predefined commands for drag-and-drop macro creation
– 16 million illumination choices with 3 intensity and pulsation levels
– World’s first gaming mouse designed exclusively for World of Warcraft

Mouse-ul pentru WOW, poate fi cumparat de pe site-ul oficial al producatorului : steelseries.com/teaser_heaven/add_to_basket/wow

How to » Advertising » Mouse special pentru World of Warcraft?

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment